Αστυνομικοί και υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων θα κόβουν κλήσεις παρέα - iefimerida.gr

Αστυνομικοί και υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων θα κόβουν κλήσεις παρέα

Αστυνομικοί και υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων θα κόβουν κλήσεις παρέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μνημόνιο συνεργασίας ΕΛΑΣ – δήμου Αθηναίων για την Αθήνα υπέγραψαν οι δύο πλευρές με σκοπό να υπάρχει ευταξία στην πόλη. Ετσι υπάλληλοι του Δήμου και αστυνομικοί θα ξεκινήσουν περιπολίες και θα επιβάλλουν πρόστιμα στην Αθήνα.

Στη συμφωνία του δήμου Αθηναίων με την ΕΛΑΣ ώστε να υπάρχει ευταξία στην πόλη, αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, ουσιαστικά αποδιαρθρώθηκε το σύστημα ελέγχου στα θέματα του δημόσιου, με κυριότερα προβλήματα τα τραπεζοκαθίσματα και την ελεγχόμενη στάθμευση. Σύντομα μεικτά κλιμάκια από υπαλλήλους του δήμου και της ΕΛΑΣ θα διενεργούν τους ελέγχους αυτούς. Δε θέλαμε να προχωρήσουμε στην υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας προεκλογικά», σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ