Ποιες χωρίστρες κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται μεγαλύτερες και ποιες αφαιρούν μέχρι και πέντε χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιες χωρίστρες κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται μεγαλύτερες και ποιες αφαιρούν μέχρι και πέντε χρόνια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν πιο είναι το κούρεμα και το χρώμα μαλλιών που τους ταιριάζει, ωστόσο, οι περισσότερες αγνοούν ότι μια λάθος χωρίστρα μπορεί να τους προσθέσει χρόνια και μια σωστή χωρίστρα να τους αφαιρέσει ως και πέντε χρόνια.

Ο κομμωτής των σταρ Αντριου Μπάρτον σημειώνει ότι μια λάθος χωρίστρα μπορεί να κάνει το πρόσωπό μας να φαίνεται πολύ πιο γερασμένο από ότι πραγματικά είναι και σημειώνει, παρακάτω, τα αρνητικά και τα θετικά κάθε είδους χωρίστρας.

Χωρίστρα στη μέση -Προσθέτει πέντε χρόνια

Δίνει σοβαρότητα και κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου να φαίνονται σαν να έχουν... παρασυρθεί από τη βαρύτητα. Ειδικά αν τα μαλλιά δεν είναι φρεσκοβαμμένα και έχει βγει ρίζα, η χωρίστρα στη μέση προσθέτει πολλά χρόνια.

Χωρίστρα Ζικ-Ζακ -Εξαφανίζει δυο χρόνια

Μαλακώνει το βλέμμα και ανυψώνει τα ζυγωματικά κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει πιο νεανικό. Ταυτόχρονα τα μαλλιά φαίνονται πιο πυκνά.


Χωρίστρα Δεξιά -Αφαιρεί πέντε χρόνια


Δίνει έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ ο όγκος από τα μαλλιά που δημιουργείται στην περιοχή των ζυγωματικών αποσπά την προσοχή από το σαγόνι και το λαιμό όπου συνήθως υπάρχει χαλάρωση. Γενικά, η χωρίστρα στα δεξιά δημιουργεί μια πιο νεανική εμφάνιση.



Χωρίστρα στα αριστερά -Προσθέτει πέντε χρόνια

Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι κομψό, αλλά ταυτόχρονα πολύ σοβαροφανές και δυστυχώς δίνει έμφαση στο αριστερό μάτι και στις ρυτίδες στην περιοχή.


Χωρίστρα ελαφρά λίγο πιο δεξιά από τη μέση

Είναι η χωρίστρα που συνήθως προτιμά η Κέιτ Μίντλετον. Κολακεύει το πρόσωπο, απαλύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και αποσπά την προσοχή από το σαγόνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαλλιά ρυτίδες πρόσωπο χωρίστρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ