Τα ζώδια της Πέμπτης 29 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 29 Μαΐου

Τα ζώδια της Πέμπτης 29 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς είναι ένα μια πολύ σημαντική μέρα η σημερινή. Προωθήστε ένα σχέδιό σας σε σχέση με τα παιδιά, για το οποίο θα έχετε την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας. Ενδεχομένως να υπάρξει κάποια ένταση, όχι όμως πολύ δυνατή, για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Απριλίου. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί ένα οικονομικό σας θέμα, ενώ συνεχίζεται η περίοδος στην διάρκεια της οποίας τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν. Μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε κατά τον καλύτερο τρόπο θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά άλλων.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι υποδέχεστε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η οποία αρχικά «αγγίζει» εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, με την γοητεία σας να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Σταδιακά, όλοι οι Ταύροι θα δείτε τις σχέσεις σας να παίρνουν μια νέα τροπή και να βελτιώνονται. Ένα οικονομικό σας θέμα. το οποίο μπορεί να έχει σχέση και με την οικογένειά σας, τώρα μπορεί να ρυθμιστεί. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Μαΐου πρόσωπα του περιβάλλοντός σας λύνουν τα δικά σας προβλήματα. Τώρα αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θα δείτε τους φίλους και τους συγγενείς σας, ενώ θα κάνετε μικρές μετακινήσεις.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι βρίσκεστε σε μια πολύ σημαντική περίοδο, κατά την οποία έχετε μεγάλη δραστηριότητα, ενώ έρχεστε κοντά με πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ δραστήρια αυτό το διάστημα. Ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται να προωθείται. Ασχολείστε πολύ με ένα οικονομικό θέμα το οποίο παρουσιάζει διάφορες διακυμάνσεις εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 7 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου, που επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας όπου και θα παραμείνει ολόκληρο τον Ιούλιο. Θέματα λοιπόν οικονομικά αλλά και οικογενειακά που δεν έχουν ρυθμιστεί τώρα, θα ρυθμιστούν τον Ιούνιο και θα διευθετηθούν από τις 2 Ιουλίου και μετά. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο δηλώνει κάποια άγχη που έχετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικά, η συναισθηματική σας ζωή ίσως παρουσιάσει κάποιες διακυμάνσεις ή κάποια άγχη. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο δημιουργεί νέα δεδομένα, ενώ θα μάθετε πολλά που έχουν γίνει στο παρασκήνιο αλλά και διάφορα που έχουν ειπωθεί για σας. Ένα οικονομικό σας θέμα σας αγχώνει. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, από σήμερα και για όλον σχεδόν τον Ιούνιο, ευνοεί την κοινωνική σας ζωή, ενώ φέρνει κοντά σας φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Ιουλίου ο Άρης δημιουργεί εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο ή ενδεχομένως ανοίγει δουλειές με επισκευές, μετασκευές και διαμόρφωση του χώρου σας. Αν έχετε γεννηθεί μετά τις 11 Ιουλίου, ρυθμίστε ένα θέμα εργασίας στο οποίο ενδεχομένως να σας βοηθήσουν πρόσωπα κύρους ή, αν έχετε θέματα υγείας, σας βοηθούν να τα ξεπεράσετε.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η σημερινή είναι μια πολύ καλή μέρα, στη διάρκεια της οποίας μπορείτε να ξεπεράσετε πολύ σημαντικά προβλήματα, με την δική σας βέβαια προσπάθεια αλλά και με την βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ ευχάριστη μέχρι το τέλος του άλλου μήνα, ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να δράσετε σε αυτόν τον τομέα. Απρόσμενες αλλαγές παρουσιάζονται στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Αυγούστου. Ο Ουρανός αλλάζει τα δεδομένα της ζωής σας, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις σας. Ατελείωτες συναντήσεις και ατελείωτες συζητήσεις σάς βοηθούν γενικότερα. Προετοιμαστείτε για μια νέα, σημαντική πορεία, η οποία αλλάζει τα δεδομένα της ζωής σας από το καλοκαίρι και μετά. Δραστηριοποιηθείτε τώρα ώστε να απολαύσετε μετά. Η συναισθηματική σας ζωή σας υπόσχεται πολλά, ενώ πολύ περισσότερα θα δείτε από το καλοκαίρι και μετά.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι θα συζητήσετε για ένα σημαντικό επαγγελματικό σας θέμα, για το οποίο θα έχετε την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας. Οι φίλοι θα είναι πολύ σημαντικοί για σας στην διάρκεια του μήνα που ακολουθεί. Μπορεί να δείτε φίλους από τα παλιά ή να μετανιώσετε για κάποιες ενέργειές σας. Ωστόσο, για σας η σημαντικότερη όψη είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, από όπου σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-24 Αυγούστου, αποκλείεται σήμερα να μην έχετε συναντήσεις και επαφές. Οι υπόλοιποι θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει σιγά σιγά. Ένα οικονομικό σας θέμα βελτιώνεται. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν. Είναι πολύ πιθανό να ρυθμίσετε θέματα της ακίνητης περιουσίας σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Σεπτεμβρίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια πολύ καλή στιγμή, για να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στη ζωή σας. Αν είστε σπουδαστές, αν βρίσκεστε σε κάποια περίοδο που θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα. Η επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή σας υπόσχεται πολλά. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Η Αφροδίτη στον Ταύρο δείχνει ότι ενδεχομένως αλλιώς είναι η συναισθηματική σας ζωή την περίοδο αυτή και αλλιώς θα είναι στο τέλος του άλλου μήνα.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η σημερινή είναι πολύ καλή μέρα, για να διευθετήσετε ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας. Βρίσκετε σημαντικές λύσεις ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν να το ρυθμίσετε. Ωστόσο, οι καταστάσεις βελτιώνονται κατά πολύ, όσες δυσκολίες και αν υπάρχουν. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπαίνει σε νέα πορεία. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο ευνοεί ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις σας. Αυτά τα θέματα μπορούν άνετα να βελτιωθούν και να προωθηθούν μέχρι τις 7 Ιουνίου. Μετά, και μέχρι τις 2 Ιουλίου, ίσως καθυστερήσουν λόγω του ανάδρομου Ερμή. Ρυθμίστε λοιπόν τώρα παρόμοιες υποθέσεις, αν δεν θέλετε να καθυστερήσουν.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα καλή,για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ξεκινά τώρα μια περίοδος, κατά την οποία τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Ρυθμίστε τα οικονομικά σας μέχρι τις 7 Ιουνίου, για να μην καθυστερήσουν αργότερα λόγω του ανάδρομου Ερμή. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο ευνοεί ιδιαίτερα σημαντικά θέματα της εργασίας σας. Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί για σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους ένα θέμα εργασίας είναι πολύ σημαντικό. Είστε δυναμικοί και δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας για αυτό, αλλά ρίχνετε το μεγαλύτερο βάρος σας στον συναισθηματικό τομέα, από όπου θα πάρετε και μεγάλη ικανοποίηση. Η Αφροδίτη στον Ταύρο βοηθά ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Την εύνοια αυτή αρχικά την αισθάνεστε εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η εργασία σας σας απασχολεί άμεσα. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Ιανουαρίου. Γενικότερα, συζητήστε για ένα θέμα σχετικό με την εργασία σας, το οποίο θα σας αποδώσει πολλά, χωρίς όμως να το κοινολογήσετε.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο είναι μια πολύ δυνατή μέρα η σημερινή. Κάτι καινούργιο και σημαντικότατο ξεκινά τώρα, ενώ στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν νέες προϋποθέσεις. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, όλον σχεδόν τον μήνα που ακολουθεί θα κάνετε έξοδα για το σπίτι και την οικογένειά σας. Αλλαγές προκύπτουν για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις αρχές Φεβρουαρίου. Η καθημερινή σας ζωή αλλάζει, νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας ενώ γενικότερα έρχεστε πιο κοντά σε ανθρώπους που έχουν μια διαφορετική κουλτούρα. Θα μάθετε πολλά από αυτούς τους ανθρώπους, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Φεβρουαρίου.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτή είναι μια περίοδος, κατά την οποία μπορείτε να δράσετε με σκοπό να βοηθήσετε την οικογένειά σας. Μπορεί ακόμη να εργαστείτε στον οικογενειακό σας χώρο για κάποια θέματα, τα οποία θα αποδώσουν αργότερα. Ένα οικονομικό θέμα της οικογένειάς σας επιλύεται. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, η συναισθηματική σας ζωή εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική για σας. Αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Μαρτίου θα έχετε επαφές και συναντήσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, αποκλείεται σήμερα να μην έχετε γλυκές επαφές, οι οποίες μάλιστα θα επαναληφθούν.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ