Η ατάκα Καρατζαφέρη για την Κεντροδεξιά: Η μηχανή στο Μαξίμου δεν βγάζει καλό καφέ -Εμείς έχουμε αρωματικό - iefimerida.gr

Η ατάκα Καρατζαφέρη για την Κεντροδεξιά: Η μηχανή στο Μαξίμου δεν βγάζει καλό καφέ -Εμείς έχουμε αρωματικό

Η ατάκα Καρατζαφέρη για την Κεντροδεξιά: Η μηχανή στο Μαξίμου δεν βγάζει καλό κα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια από τις χαρακτηριστικές του ατάκες επέλεξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στον χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά και την πιθανή συνεργασία του με τον Αντώνη Σαμαρά.Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του «Ε» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ερωτηθείς σχετικά με το θα κάνει εάν τον καλέσει ο πρωθυπουργός να συζητήσουν για την κεντροδεξιά απάντησε «Υπάρχει ένα μεγάλo κώλυμα. Η μηχανή εσπρέσο στο Μέγαρο Μαξίμου δεν βγάζει καλό καφέ ενώ στην Καλλιρόης βγάζουμε αρωματικό καφέ».

Στη συνέχεια, μάλιστα, άφησε αιχμές κατά του πρωθυπουργού αναφέροντας «Εγώ δεν έχω πρεμούρα, ο κ. Σαμαράς έχει πρεμούρα. Έχει συνειδητοποιήσει την αδυναμία του αλλά δεν το επιτρέπει ο εγωισμός του . Με αυτή τη σύνθεση δεν μπορεί να προχωρήσει και θα καταστρέψει την Ελλάδα».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ