Απίστευτος διάλογος Ψαριανού -Μαχαίρα: Οι λάμπες της ΔΗΜΑΡ και το «είδε φως και μπήκε»... - iefimerida.gr

Απίστευτος διάλογος Ψαριανού -Μαχαίρα: Οι λάμπες της ΔΗΜΑΡ και το «είδε φως και μπήκε»...

Απίστευτος διάλογος Ψαριανού -Μαχαίρα: Οι λάμπες της ΔΗΜΑΡ και το «είδε φως και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άκρα φαίνεται πως φτάνει η αντιπαράθεση στη ΔΗΜΑΡ έπειτα από το καταστροφικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με αρκετά στελέχη να βρίσκονται σε ευθεία κόντρα μεταξύ τους.Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απίστευτη «στιχομυθία» που είχαν, χωρίς να βρεθούν στο ίδιο μέρος, ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Χρήστος Μαχαίρας εξαπολύοντας κατηγορίες ο ένας στον άλλον.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, εκτός από την κριτική που άσκησε στον Φώτη Κουβέλη, δήλωσε μέσω του ΒΗΜΑ FM ότι ο Χρήστος Μαχαίρας «είδε φως και μπήκε» στη ΔΗΜΑΡ.

Λίγη ώρα αργότερα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος απάντησε, από το ίδιο ραδιόφωνο, στον κ. Ψαριανό αναφέροντας «Κάθε πολιτικό πρόσωπο μεταφέρει το ύφος και την αισθητική του. Δεν υπήρχε κανένα φως γιατί (ο κ. Ψαριανός) είχε φροντίσει να σπάσει όλες τις λάμπες. Κάνουμε αγώνα για να ξαναβάλουμε φως».

Απάντηση Ψαριανού

Η απάντηση του Γρηγόρη Ψαριανού δεν άργησε να έρθει, καθώς, με νέα παρέμβασή του στο ΒΗΜΑ FM , ο βουλευτής του κόμματος ανέφερε «Δεν εξύβρισα κανέναν. Κατακεραύνωσα και θα το ξανακάνω τις απαράδεκτες πολιτικές που οδήγησαν τη βάρκα μας σε ναυάγιο».

Ο κ. Ψαριανός, είπε πως «αγαπά» και «νοιάζεται» τον Φώτη Κουβέλη, το Χρήστο Μαχαίρα αλλά και το κόμμα «που έφτιαξα μαζί με άλλους πέντε ανθρώπους».

Σχολίασε τη δήλωση του κ. Μαχαίρα πως «έσπασε τις λάμπες της ΔΗΜΑΡ», λέγοντας πως ο ίδιος είναι πολύ καλύτερος στα ευφυολογήματα από τον κ. Μαχαίρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ