Στουρνάρας: Υπό αυτές τις συνθήκες δεν επιθυμώ να παραμείνω στη θέση μου - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Υπό αυτές τις συνθήκες δεν επιθυμώ να παραμείνω στη θέση μου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Στοχοποιημένος δηλώνει ότι αισθάνεται ο υπουργός Οικονομικών το τελευταίο 48ωρο και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές προσκείμενες στον Γιάννη Στουρνάρα «υπό αυτές τις συνθήκες δεν επιθυμεί να παραμείνει στη θέση του». Αυτό που έχει ενοχλήσει τον υπουργό Οικονομικών είναι ότι μετά από τα αποτελέσματα των εκλογών καταδεικνύεται από κομματικά στελέχη της Ν.Δ. ως η βασική αιτία της αποδοκιμασίας των ψηφοφόρων.

Αν και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τον Αντώνη Σαμαρά, είναι προφανές ότι ο κ. Στουρνάρας δεν επιθυμεί να συνεχίσει εάν δεν έχει την απόλυτη στήριξη του Πρωθυπουργού στη χάραξη και στην εφαρμογή της δημοσιονομικής πολιτικής, κάτι που δύσκολα θα γίνει εν μέσω εσωτερικών πιέσεων για χαλάρωση όσο οδεύουμε προς την κατάθεση του επόμενου Προϋπολογισμού. Οσον αφορά, δε, στις διαπραγματεύσεις για το Χρέος, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συζητήσεις είναι αρκούντως προχωρημένες, επιτρέποντας την ολοκλήρωση τους κι από άλλο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ