Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση δεν χρειάζεται για τίποτα την άδεια του κ. Τσίπρα - iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση δεν χρειάζεται για τίποτα την άδεια του κ. Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, έδωσε την Τρίτη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτσάκης λέγοντας πως η κυβέρνηση δεν χρειάζεται την άδεια του για τίποτα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: ««Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας κινούνται εκτός συνταγματικού πλαισίου και μας οδηγούν σε ένα περιβάλλον πολύ αυξημένης πόλωσης, που, κατά την άποψή μου, οι πολίτες δεν τη θέλουν». Επίσης, εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής και δεν χρειάζεται την άδεια του κ. Τσίπρα, για τίποτα. Ο τρόπος με τον οποίο θέτει τα ζητήματα διόλου δεν προδικάζει την επιθυμία του να καλλιεργήσει κλίμα ευρύτερης συναίνεσης».

Όσο για το μήνυμα των πρόσφατων ευρωεκλογών ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε: «Το μήνυμα περί ανατροπής δεν έπιασε τόπο. Οι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα με πολλούς παραλήπτες, η κυβέρνηση υπέστη μία φθορά που είναι φυσιολογική και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να καρπωθεί τίποτα από τη φθορά των δύο κομμάτων που κυβερνούν», ενώ πρόσθεσε «εμείς πρέπει να ερμηνεύσουμε τα μηνύματα των πολιτών, πρέπει να επιταχύνουμε το έργο μας, με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων και τη μείωση της ανεργίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ