H Zωή Λάσκαρη στο κρεβάτι με δύο άντρες -Η ταινία που προκάλεσε σοκ το 1966 [βίντεο] - iefimerida.gr

H Zωή Λάσκαρη στο κρεβάτι με δύο άντρες -Η ταινία που προκάλεσε σοκ το 1966 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ιδιαίτερα τολμηρή ταινία, την «Στεφανία», ένα ελληνικό κοινωνικό δράμα παρουσίασε το 1966 η Φίνος Φιλμς, σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη.


Η Στεφανία (Ζωή Λάσκαρη), ένα όμορφο κορίτσι, ζει με τη μητέρα και τον πατριό της, με τον οποίο αποκτά την πρώτη ερωτική της εμπειρία.

Από τότε η Στεφανία παίρνει τον άσχημο δρόμο και εκμεταλλεύεται την ομορφιά της για να αποκτήσει μια πλούσια ζωή, όταν την πιάνει η αστυνομία και η ίδια οδηγείται στο αναμορφωτήριο.

Η ταινία με τα γυμνά της Ζωής Λάσκαρη και το ερωτικό τρίγωνο στο κρεβάτι προκάλεσε σάλο το 1966 στην τότε συντηρητική Ελλάδα. Η διάσημη ηθοποιός εμφανιζόταν γυμνή, με το στήθος της σε κοινή θέα, κάτι που δεν ήταν συνηθισμένο για την εποχή.
Στην παρακάτω σκηνή η Στεφανία βρίσκεται στο ίδιο κρεβάτι με τον εραστή της και τον φίλο του. Το απόσπασμα από το σάιτ eirinika.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ