Η σέξι δικηγόρος που πρωταγωνιστεί σε παιδικές παραστάσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σέξι δικηγόρος που πρωταγωνιστεί σε παιδικές παραστάσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέατρο είναι η μεγάλη της αγάπη, λατρεύει τα παιδιά και της αρέσει να παίζει με τον «φακό». Εχει διακριθεί σε τοπικά καλλιστεία, ενώ την ίδια ώρα της έχουν προτείνει να μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού να κάνει φωτογράφιση.

Ωστόσο τους τελευταίους μήνες έχει εκδώσει ένα ημερολόγιο το οποίο όπως λέει η ίδια είναι καλλιτεχνικό και σέξι. Ο λόγος για την Γιώτα Φλέσσα.

«Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να ασχολούμαι με διάφορα αντικείμενα..Είμαι ηθοποιός, έχω τελειώσει την ανωτέρα δραματική σχολή 'Ιασμου Βασίλη Διαμαντοπούλου και ταυτόχρονα έχω τελειώσει τη νομική Αθηνών και ασχολούμαι με τη δικηγορία», αναφέρει σε συνέντευξή της στο pinakio.blogspot.gr.

«Ως ηθοποιός έχω συμμετάσχει σε αρκετά σιρίαλ στην όπως «η ζωή της άλλης», «βέρα στο δεξί», «ίχνη», «δύο μέρες μόνο», όπως επίσης φέτος είχα ένα πολύ όμορφο πρωταγωνιστικό ρόλο στις «οικογενειακές ιστορίες» του Άλφα όπου έκανα τη Λένα Απέργη με πολύ θετική ανταπόκριση από τον κόσμο», τονίζει

«Πέρα από αυτά έχω ασχοληθεί επίσης και με το μοντελινγκ και μάλιστα συμμετείχα στα πελοποννησιακά καλλιστεία. Θα μπορούσα να πω πως αγαπώ πάρα πολύ την φωτογραφία. Στο πλαίσιο αυτό έκανα το προσωπικό μου ημερολόγιο για το 2014, όπου κάθε μήνας έχει μια φωτογραφία μου. Το αποτέλεσμα απ' ότι μου λένε και οι φίλοι μου είναι πανέμορφο.

Γενικώς τα ημερολόγια είναι πολύ διαδεδομένα στο εξωτερικό και φέρουν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Έτσι και στη δική μου περίπτωση βγήκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. τόσο όσο πρέπει να είναι... καλλιτεχνικό αλλά και σέξι. Στα σωστά όρια που πρέπει να κινηθεί για να αφήσει όμορφες εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετές προτάσεις και μάλιστα από εξωτερικό. Για φωτογραφίσεις σε καταλόγους εσωρούχων μεγάλων εταιριών. Γιατί εκεί θέλουν πιο εντυπωσιακές κοπέλες με καμπύλες.

Το αποτέλεσμα του ημερολογίου ήταν πολύ καλό γι αυτό μπορεί να κάνουμε και ένα άλλο αργότερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ