Κανίβαλος ή καλλιτέχνης; -Νορβηγός έφαγε μέρος του σώματός του εις το όνομα της τέχνης [εικόνα] - iefimerida.gr

Κανίβαλος ή καλλιτέχνης; -Νορβηγός έφαγε μέρος του σώματός του εις το όνομα της τέχνης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νορβηγός καλλιτέχνης Alexander Selvik Wengshoel ισχυρίζεται ότι έχει καταναλώσει το ισχίο του εις το όνομα της τέχνης...

Ναι, η εννοιολογική τέχνη έχει φτάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, με την πράξη του 25χρονου όπως την περιέγραψε κατά το άνοιγμα της έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης της Ακαδημίας Tromso.

Ο Wengshoel πήρε το μέρος του σώματος στο σπίτι έπειτα από χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ισχίου, και αφού το έβαλε στην κατσαρόλα προκειμένου να βράσει, το κατανάλωσε με πατάτες ογκρατέν και ένα ποτήρι κρασί.

Η κοπέλα του (που μπορεί να μην εξακολουθεί να είναι φίλη του) βρισκόταν στη δουλειά της όταν το αγόρι της έπαινε αυτό το δείπνο.

«Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου, κάθισα στο σαλόνι και ξαφνικά είχα αυτή την ιδέα», είπε ο ίδιος. «Ήμουν αποφασισμένος να έχω μια πολύ ωραία στιγμή, μόνος μου μαζί με το οστό από το ισχίο μου!», ανέφερε ο ίδιος σύμφωνα με την Independent.

«Είχε τη γεύση πρόβατου... », συμπληρώνει.

Ο Wengshoel, που γεννήθηκε με παραμορφωμένο ισχίο και υπέστη σε πολλές αποτυχημένες επιχειρήσεις κατά την παιδική ηλικία, είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε μια αναπηρική καρέκλα ή με πατερίτσες πριν η ζωή του αλλάξει με υποστεί στη χειρουργική επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή, σε ηλικία 21 ετών.

Κανίβαλος ή καλλιτέχνης; -Νορβηγός έφαγε μέρος του σώματός του εις το όνομα της τέχνης [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Κανίβαλος ή καλλιτέχνης; -Νορβηγός έφαγε μέρος του σώματός του εις το όνομα της τέχνης [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ