Το σέξι ατύχημα της Κέιτ Μίντλετον -Ο αέρας σήκωσε το φουστάνι της και αποκάλυψε πέρα για πέρα τα οπίσθιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Το σέξι ατύχημα της Κέιτ Μίντλετον -Ο αέρας σήκωσε το φουστάνι της και αποκάλυψε πέρα για πέρα τα οπίσθιά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Upskirt αλά Μέριλιν Μονρόε είχε για μια ακόμη φορά η Κέιτ Μίντλετον. Το ενδιαφέρον, εκτός από τα αψεγάδιαστα οπίσθιά της που βγήκαν ξανά στη φόρα, αυτή τη φορά είναι το γεγονός ότι το «ατύχημα» της δούκισσας του Κέιμπριτζ κατέγραψε ερασιτέχνης φωτογράφος.

Το στιγμιότυπο προέρχεται από την περιοδεία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στην Αυστραλία και το... ατύχημα συνέβη καθώς το ζεύγος κατέβαινε από το ελικόπτερο που τους μετέφερε στα Blue Mountains της Αυστραλίας και λόγω του στροβιλισμού που δημιούργησαν οι έλικες.

Η φωτογραφία δημοσιέυτηκε σήμερα στην γερμανική εφημερίδα Bild και όπως είναι φυσικό κάνει το γύρο του κόσμου.

Αυτή, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον είχε ένα τέτοιο «ατύχημα». Ενα χρόνο πριν, στην διάρκεια της βασιλικής επίσκεψης στον Καναδά, το κίτρινο φόρεμά της σηκώθηκε στιγμιαία, αποκαλύπτοντας πάλι τα οπίσθιά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ