Θύελλα οργής στα social media για μοτοσικλετιστή που ανατρέπει ποδηλάτη και του ζητάει την ευθύνη [βίντεο] - iefimerida.gr

Θύελλα οργής στα social media για μοτοσικλετιστή που ανατρέπει ποδηλάτη και του ζητάει την ευθύνη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις άγριες διαθέσεις τους δείχνουν στα social media οι απανταχού ποδηλάτες οι οποίοι εκφράζουν την οργή τους μετά από ένα βίντεο στο youtube με θύμα έναν... συνάδελφό τους.

Στο βίντεο, φαίνεται ένας μοτοσικλετιστής να ρίχνει στο οδόστρωμα έναν ποδηλάτη, σε κεντρική λεωφόρο του Λονδίνου. Ο τελευταίος προπορεύεται του μοτοσικλετιστή ο οποίος μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, στη προσπάθειά του να τον προσπεράσει, τον βγάζει εκτός δρόμου.

Οι χρήστες των social media ενώνουν τη φωνή τους προκειμένου να επικρίνουν τον μοτοσικλετιστή ο οποίος φαίνεται να χτυπάει τον ποδηλάτη και στη συνέχεια να του ρίχνει τις ευθύνες που μπήκε στο δρόμο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ