Τσίπρας σε Παπούλια: Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, τα αποτελέσματα των εκλογών - iefimerida.gr

Τσίπρας σε Παπούλια: Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, τα αποτελέσματα των εκλογών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ηταν μια σημαντική καταγραφή, μια σημαντική ημέρα για την Αριστερά και μια σημαντική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κάρολο Παπούλια σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των χθεσινών ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας, ανέφερε επίσης ότι παρά το γεγονός ότι το Σάββατο το βράδυ κάποιοι τρομοκρατούσαν το λαό λέγοντας ότι θα έρθουν σεισμοί, λοιμοί και καταποντισμοί αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με δυο τρεις μονάδες διαφορά, τώρα που κέρδισε με τέσσερις μόναδες «εξακολουθεί να έχει μια ωραία ημέρα» και πρόσθεσε: «Η έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας μπορεί να δώσει τη δυνατότητα για ισχυροποίηση της χώρας στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας δεν έκρυψε την ανησυχία του για την άνοδο των ακραίων στοιχείων και ιδεολογιών με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει ως εξής: «Για αυτό πρέπει να ληφθεί το μήνυμα ότι ο ευρωσκεπτικισμός έχει αιτίες και πρέπει να φτιάξουμε μια καλύτερη Ευρώπη για να τον αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ