Δούρου: Από τη Δευτέρα ξεκινά ο πόλεμος με τα συμφέροντα -Εμφάνιση νίκης δίπλα σε Τσίπρα και Σακελλαρίδη - iefimerida.gr

Δούρου: Από τη Δευτέρα ξεκινά ο πόλεμος με τα συμφέροντα -Εμφάνιση νίκης δίπλα σε Τσίπρα και Σακελλαρίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά από τις 2 τα ξημερώματα, η Ρένα Δούρου έκανε πλέον την εμφάνιση της νικήτριας του «ντέρμπι» που δόθηκε για την Περιφέρεια Αττικής. Εχοντας δίπλα της τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και αγκαλιά ένα παιδάκι- όπως και την πρώτη Κυριακή των εκλογών- προανήγγειλε πόλεμο με τα συμφέροντα.

«Δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα, με ήθος, κόντρα στις προβλέψεις και τα συμφέροντα. Ξέρουμε ότι η μάχη που κερδήθηκε απόψε είναι μόνο η αρχή, γιατί αύριο ξεκινάει ένας πόλεμος με τα συμφέροντα, για να αλλάξουμε τις ζωές μας. Θα τις αλλάξουμε στην περιφέρεια Αττικής, θα τις αλλάξουμε σε όλη τη χώρα», είπε η κ. Δούρου.

Αμέσως μετά, ο κ. Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στην κ. Δούρου για την «ιστορική νίκη στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας», αλλά και στον κ. Σακελλαρίδη γιατί «έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα και είναι σαν να κέρδισε».

Στη συνέχεια, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο μήνυμα των ευρωεκλογών το οποίο «ένα μικρό κομμάτι στο Μέγαρο Μαξίμου κάνει ότι δεν κατάλαβε», όπως είπε, ενώ πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν αδαείς να πιστεύουμε ότι- όποιο κι αν ήταν το μέγεθος της νίκης μας- θα έφευγαν από μόνοι τους. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να τους αφήσουμε να φύγουν μόνοι τους, εμείς θα τους διώξουμε με τους αγώνες μας».

Ακόμη, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι αλλάζει το χρώμα του χάρτη της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατέληξε: «Τα πρώτα δείγματα γραφής μίας διαφορετικής κυβέρνησης θα τα δώσει η νέα περιφερειάρχης Αττικής. Σήμερα κερδίσαμε μία μεγάλη μάχη, πολύ σύντομα θα κερδίσουμε και τον πόλεμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ