Καμίνης: Οι Αθηναίοι έβαλαν την πόλη πάνω από πόλωση και κομματισμό -Χάρηκα που γνώρισα τον Σακελλαρίδη - iefimerida.gr

Καμίνης: Οι Αθηναίοι έβαλαν την πόλη πάνω από πόλωση και κομματισμό -Χάρηκα που γνώρισα τον Σακελλαρίδη

Καμίνης: Οι Αθηναίοι έβαλαν την πόλη πάνω από πόλωση και κομματισμό -Χάρηκα που
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα ότι βάζουν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό έστειλαν οι Αθηναίοι με την ψήφο τους, σύμφωνα με τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος καλωσόρισε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο δημοτικό συμβούλιο.

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Με το σημερινό αποτέλεσμα γίνομαι ακόμη πιο αισιόδοξος για το μέλλον της πόλης μας. Οι Αθηναίοι ψήφισαν για την Αθήνα», δήλωσε ο κ. Καμίνης, προσθέτοντας ότι οι πολίτες έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό. «Υπερασπίστηκαν μία πρωτεύουσα δημοκρατική, ευρωπαϊκή, που ορίζει η ίδια το μέλλον της», συμπλήρωσε, ενώ αναφερόμενος στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη τόνισε ότι «χάρηκα γιατί στην αντιπαράθεση γνώρισα ένα νέο άνθρωπο που καλωσορίζω στο δημοτικό συμβούλιο. Εχω τη βεβαιότητα ότι με τον κ. Σακελλαρίδη αλλά και το σύνολο της αντιπολίτευσης θα έχουμε αποδοτική συνεργασία».

Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Σακελλαρίδης τον συνεχάρη και δημοσίως- είχε προηγηθεί τηλεφώνημά του προς τον δήμαρχο- ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα θητεία. «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την Αθήνα. Σήμερα δεν χάσαμε. Ολες αυτές τις μέρες νικήσαμε και αφήνουμε παρακαταθήκη», πρόσθεσε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ