Αποδοχή ήττας από τον Μιχαλολιάκο: Σέβομαι την απόφαση του λαού -Ελπίζω να είναι η σωστή - iefimerida.gr

Αποδοχή ήττας από τον Μιχαλολιάκο: Σέβομαι την απόφαση του λαού -Ελπίζω να είναι η σωστή

Αποδοχή ήττας από τον Μιχαλολιάκο: Σέβομαι την απόφαση του λαού -Ελπίζω να είναι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκλογική του ήττα στον δήμο Πειραιά αποδέχθηκε έξω από το εκλογικό του κέντρο ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.Ο πρώην δήμαρχος Πειραιά μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης ευχαρίστησε το λαό του Πειραιά και τόνισε ότι «η δύναμή μου είναι ο λαός. Ο λαός έχει δικαίωμα για το σωστό και για το λάθος. Ελπίζω η απόφασή του να είναι η σωστή».

Σημείωσε ότι τηλεφώνησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιάννη Μώραλη και υπογράμμισε ότι «πάνω από όλα είναι ο Πειραιάς και πάνω από όλα είναι η Ελλάδα».

«Δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του παραπονιάρη, αλλά πρέπει να μάθω να γευθώ και την πίκρα μίας ήττας» επισήμανε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι δεν αποχωρεί από την πολιτική και θα δώσει όλες τις δυνάμεις του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

«Ο λαός σήμερα ψήφισε για μια μεγάλη αλλαγή, όπως έκανε και το 1981, πρέπει να το δεχθούμε» κατέληξε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ