Skoda Yeti Xtreme με αγωνιστικό look - iefimerida.gr

Skoda Yeti Xtreme με αγωνιστικό look

Skoda Yeti Xtreme με αγωνιστικό look
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε χρόνο τέτοιο εποχή οι μάρκες του ομίλου VW κάνουν μια συγκέντρωση, στην οποία εμφανίζουν πιο ιδιαίτερες παραλλαγές γνωστών μοντέλων τους.

Έτσι η Skoda θα παρουσιάσει το Skoda Yeti Xtreme, που όπως λέει και το όνομά του είναι μια πιο extreme έκδοση του επιτυχημένου SUV της. Το οποίο έχει αποκτήσει φουσκωμένα φτερά και γενικά μια πιο αγωνιστική εικόνα, ενώ αυτό που κάνει μπαμ είναι η φλούο οροφή του.

Η ίδια απόχρωση επαναλαμβάνεται και στις ζάντες, αλλά και στο εσωτερικό, που έχει τέσσερα μπάκετ καθίσματα και αντί για μοκέτα μεταλλικό δάπεδο. Παράλληλα μικρές διαφοροποιήσεις έχουν γίνει και στην κονσόλα, η οποία πλέον έχει και θήκη για iPad.

Κινητήρας για την περίσταση είναι ο 1.800 TSI, ο οποίος αποδίδει 153 ίππους και 250 Nm ροπής, ενώ τα φρένα προέρχονται από την Octavia RS.

Skoda Yeti Xtreme με αγωνιστικό look | iefimerida.gr 0
Skoda Yeti Xtreme με αγωνιστικό look | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Skoda αγωνιστικό Yeti
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ