Δεύτερη εγκυμοσύνη για την Κέιτ Μίντλεντον; Η φωτογραφία που δείχνει την κοιλίτσα της φουσκωμένη [εικόνα] - iefimerida.gr

Δεύτερη εγκυμοσύνη για την Κέιτ Μίντλεντον; Η φωτογραφία που δείχνει την κοιλίτσα της φουσκωμένη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν Κέιτ Μίντλεντον να περιμένει δίδυμα κοριτσάκια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μετά τη γέννηση του George, του πρωτότοκου γιου της Δούκισσας του Κέμπριτζ ξένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δεύτερη εγκυμοσύνη. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η είδηση φαίνεται να αποδεικνύονται αληθινή, μετά την αποκάλυψη από το περιοδικό «ok» και την επιβεβαίωση από πηγή μέσα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου και δημοσιεύει το περιοδικό δείχνει την κοιλίτσα της Κέιτ φουσκωμένη. Ωστόσο, κάποιοι μιλάνε για τρικ με την φούστα.

Δεύτερη εγκυμοσύνη για την Κέιτ Μίντλεντον; Η φωτογραφία που δείχνει την κοιλίτσα της φουσκωμένη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ φέρεται να επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει τον πελαργό και μάλιστα κυοφορεί δύο κοριτσάκια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εγκυμοσύνη δίδυμα Κέιτ Μίντλεντον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ