Σάλος στην Κύπρο με τους Deep Purple -Το θρυλικό συγκρότημα θα παίξει στα κατεχόμενα - iefimerida.gr

Σάλος στην Κύπρο με τους Deep Purple -Το θρυλικό συγκρότημα θα παίξει στα κατεχόμενα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τα συνεχή διαβήματα της Κυπριακής κυβέρνησης για την αποτροπή της προγραμματισμένης συναυλίας των Deep Purple στα κατεχόμενα, η αποστολή που μετάφερε το θρυλικό συγκρότημα έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στις κατεχόμενες περιοχές.

Το συγκρότημα, γράφει το sigmalive.com, δίνει συναυλία σήμερα το βράδυ με αφορμή τα 25χρονα του «πανεπιστημίου εγγύς ανατολής». Η άφιξη στο παράνομο αεροδρόμιο έγινε με ναυλωμένη πτήση από βρετανική αεροπορική εταιρεία, μέσω της αίθουσας VIP, ενώ τα έξοδα της πτήσης επωμίστηκαν εξ ολοκλήρου οι διοργανωτές.

Αμέσως μετά, τα μέλη του συγκροτήματος μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Λευκωσία όπου και θα διαμείνουν. Η συναυλία σκοπίμως δεν έχει αντίτιμο εισόδου. Στόχος των διοργανωτών είναι η ανάδειξη της παράνομης οντότητας του ψευδοκράτους μέσω προβολής τέτοιου είδους εκδηλώσεων με συγκροτήματα πολύ μεγάλου βεληνεκούς.

Επισημαίνεται ότι οι Deep Purple έλαβαν ένα τεράστιο ποσό από τους διοργανωτές, που υπολογίζεται γύρω στο ένα 1 εκ ευρώ, για την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συναυλία Κύπρος κατεχόμενα Deep Purple
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ