Η Ιταλία «φλέγεται» από τον γάμο της δεκαετίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ιταλία «φλέγεται» από τον γάμο της δεκαετίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το Παρίσι που πήρε ...φωτιά από το pre-wedding πάρτι της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουεστ στο Παλάτι των Βερσαλλιών, σειρά έχει σήμερα Σάββατο η Φλωρεντία στην Ιταλία όπου το πιο hot ζευγάρι της παγκόσμιας show biz θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης καοι αγάπης.

Ολα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο φαντασμαγορικό αυτό γεγονός, για την τελετή που θα είναι ισάξια του τρανταχτού εκτοπίσματος του ονόματος της διάσημης ριάλιτι τηλεπερσόνας που για εκείνη θα είναι το τρίτο στεφάνι.

Χθες Παρασκευή, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, περισσότερα από 100 άτομα βρέθηκαν στο υπέρλαμπρο πάρτι του ζευγαριού-που έχει ήδη μια κόρη-για τα οποία ήταν διαθέσιμες περί τις 1000 σαμπάνιες.

Στο πάρτι τους τραγούδησε η Lana del Rey κάνοντας καντάδα εκ μέρους του Κάνι στην μέλλουσα νύφη ενώ για την προστασία τους έχουν επιστρατευτεί τουλάχιστον 600 σωματοφύλακες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ