Αυτό είναι το νέο Nissan Pulsar - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο Nissan Pulsar

Αυτό είναι το νέο Nissan Pulsar
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτές είναι λοιπόν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Pulsar, του νέου Nissan στη δημοφιλή μικρή- μεσαία κατηγορία, το οποίο όντως δανείζεται αισθητικά στοιχεία από το επιτυχημένο Qashqai.

Το μήκος του φτάνει σχεδόν τα 4,39 μέτρα, ενώ ενδιαφέρον είναι πως ενώ είναι περίπου 25 εκατοστά πιο μικρό από το (και εφταθέσιο) X-Trail το μεταξόνιό τους είναι το ίδιο, στα 2,70 μέτρα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της Nissan να λένε πως το νέο τους μοντέλο θα είναι το πιο άνετο για όσους κάθονται πίσω. Όσο για το διάκοσμο του εσωτερικού ακολουθεί κι αυτός το στυλ Qashqai.

Οι διαθέσιμοι κινητήρες βενζίνης είναι δύο, ο turbo 1.2 DIG-T των 115 ίππων και ο αντίστοιχος 1.600 με τους 190 και το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο CVT, ενώ ο diesel είναι ο γνωστός και καθιερωμένος 1.5 dCi με 110 ίππους και εκπομπές CO2 95 γραμμαρίων το χιλιόμετρο και κατά συνέπεια χωρίς τέλη κυκλοφορίας.

Το νέο Nissan Pulsar θα κατασκευάζεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη, η βάση του είναι το νέο μεταβλητό πλαίσιο CMF2 και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Αυτό είναι το νέο Nissan Pulsar | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το νέο Nissan Pulsar | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το νέο Nissan Pulsar | iefimerida.gr 2
Αυτό είναι το νέο Nissan Pulsar | iefimerida.gr 3
Αυτό είναι το νέο Nissan Pulsar | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Nissan Pulsar
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ