Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος: Η ΝΔ η παράταξη της ευθύνης -Οι Ελληνες δεν θα επιλέξουν το χάος του Τσίπρα - iefimerida.gr

Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος: Η ΝΔ η παράταξη της ευθύνης -Οι Ελληνες δεν θα επιλέξουν το χάος του Τσίπρα

Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος: Η ΝΔ η παράταξη της ευθύνης -Οι Ελληνες δεν θα επιλέξουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν, μας είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει την ελληνική κοινωνία, μπροστά στις εκλογές της Κυριακής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.Φυσικά, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνει λάθος.

Κάνει λάθος να θεωρεί ότι οι Έλληνες θα επιλέξουν το χάος, τα άκρα και τον λαϊκισμό, την ώρα που η πατρίδα μας μόλις που βγαίνει από μια βαθιά, σύνθετη και πολυεπίπεδη κρίση.

Κάνει λάθος να προσπαθεί να προκαλέσει πολιτική αναστάτωση και αβεβαιότητα, την ώρα που η Ευρώπη αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, παρακολουθούν την εθνική διαδρομή της Ελλάδας πέρα και μακριά από την κρίση.

Κάνει λάθος να χαραμίζει τις εκλογές στις οποίες θα μπορούσαμε να μιλήσουμε ουσιαστικά και να επιδιώξουμε έναν γόνιμο διάλογο, για το ποιά Ελλάδα θέλουμε, και πώς η Ελλάδα αυτή θα αλλάξει την Ευρώπη.

Ευτυχώς, η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας δεν παρακολουθεί τη ρητορική της εθνικής μιζέριας, για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα.

Καθόλη τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω σχεδόν σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι Έλληνες πολίτες είναι βαθιά προβληματισμένοι, αλλά και την ίδια στιγμή απόλυτα συνειδητοιποιημένοι.

Δεν σκοπεύουν να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος, τα λάθη που μας έφεραν ως εδώ.

Αν μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης είχαν μεγαλύτερη συναίσθηση της εθνικής ευθύνης τους, θα είχαμε την ευκαιρία σε αυτή την προεκλογική περίοδο, να συζητήσουμε ουσιαστικά για τη νέα Ελλάδα, σε μια διαφορετική Ευρώπη.

Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η Παράταξη της εθνικής ευθύνης, της σύνεσης και του μέτρου.

Είμαι βέβαιος ότι στις κάλπες της 25ης Μαϊου, οι Έλληνες πολίτες θα μας δώσουν τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Για την Ευρώπη που θέλουμε, και την Ελλάδα που αξίζουμε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ