Βίντεο selfie ήταν ο λόγος ενός αυτοκινητικού ατυχήματος στο Ιράν - iefimerida.gr

Βίντεο selfie ήταν ο λόγος ενός αυτοκινητικού ατυχήματος στο Ιράν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νεαρά κορίτσια στο Ιράν ήθελαν να βιντεοσκοπήσουν τον εαυτό τους την ώρα που ήταν στο αυτοκίνητο. Ωστόσο αυτό είχε ως συνέπεια η οδηγός να αφαιρεθεί και να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια να τρακάρει, αλλά να τραυματιστεί η ίδια και η φίλης της.

Μάλιστα η οδηγός την ώρα που βιντεοσκοπούσε τον εαυτό της, αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι και να κάνει χορευτικές φιγούρες, σχηματίζοντας με τα χέρια της μια καρδιά και με βλέμμα προσηλωμένο στην κάμερα να αγνοήσει το δρόμο. Το αποτέλεσμα ήταν να τρακάρουν.

Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα στο επίμαχο selfie βίντεο για το οποίο λίγο έλειψε να χάσουν την ζωή τους.Στο Διαδίκτυο το συγκεκριμένο βίντεο προκάλλεσε ποικίλα σχόλια κυρίως επικριτικά και περιπαικτικά.

Έπειτα οι δύο νεαρές Ιρανές ανέβασαν και φωτογραφίες απο το νοσοκομείο, στις οποίες είναι πάνω σε φορείο φανερά τραυματισμένες και με μώλωπες στο πρόσωπο.

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν το βίντεο είναι αληθινό η όχι αλλά σύμφωνα με τα ιρανικά μέσα πράγματι συνέβη το εν λόγω ατύχημα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη Daily Mail τα δυο κορίτσια αναρρώνουν καλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιράν κορίτσια τράκαραν selfie βιντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ