Αλγερινός κρατούμενος επιτέθηκε με ξυράφι σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Τρικάλων - iefimerida.gr

Αλγερινός κρατούμενος επιτέθηκε με ξυράφι σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Τρικάλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας από τους δύο, καθώς ο δράστης αφοπλίστηκε αμέσως και τώρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτόφωρου.Μνήμες από την δολοφονική επίθεση του Ίλι Καρέλι στις φυλακές Μαλανδρίνου, που κόστισε τη ζωή στο σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη, ξύπνησαν σήμερα στις φυλακές Τρικάλων.
Συγκεκριμένα ένας κρατούμενος Αλγερινής καταγωγής επιτέθηκε με ξυράφι στον αρχιφύλακα και σε ένα σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών.Ολα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ακρόασης του Αλγερινού κρατούμενου (είχε ζητήσει την αλλαγή πτέρυγας, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τη διοίκηση των φυλακών).
Στο υπαρχιφυλακείο, εκτός του Αλγερινού, βρίσκονταν ο υπαρχιφύλακας και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος οι οποίοι και δέχθηκαν την επίθεση με ξυράφι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ