Παγκόσμια αίγλη: Στην Αθήνα τα... βραβεία Οσκαρ του τουρισμού -Ποιοι θα έρθουν - iefimerida.gr

Παγκόσμια αίγλη: Στην Αθήνα τα... βραβεία Οσκαρ του τουρισμού -Ποιοι θα έρθουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί για τα μακροοικονομικά μεγέθη να υπάρχουν ακόμα εδραίες αιτιάσεις από την πλευρά των δανειστών, σε ότι έχει να κάνει με την προσαρμογή της Ελλάδας, για την παγκόσμια επιρροή, όμως, που έχει φέτος ο τουρισμός μας, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Δεν είναι τυχαίο ότι την Τρίτη 20 Μαΐου αποφασίστηκε τα World Travel Awards (τα παγκόσμια βραβεία ταξιδίου) να διεξαχθούν στην Ελλάδα (1-3 Αυγούστου). Οικοδεσπότες αυτού του θαυμαστού γκαλά θα είναι οι άνθρωποι του ξενοδοχείου «Divani Apollon Palace & Thalasso» και έχουν πρόθεση να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει πλήθος ευκαιριών για τους ονομαστούς επισκέπτες.

Φυσικά οι επισκέπτες είναι άνθρωποι της αγοράς του τουρισμού, των ταξιδιωτικών πρακτορείων, αλλά και ξένοι δημοσιογράφοι που επηρεάζουν καταστάσεις με την υπογραφή τους. Ως εκ τούτου θα πρέπει να δουν από κοντά όλα τα «καυτά» σημεία της Αθήνας και της Αττικής, έτσι ώστε να αποκτήσουν μια σφαιρική, αλλά και άκρως θελκτική εικόνα για την πρωτεύουσα. Όπου σε αυτήν θα περιλαμβάνεται η Ακρόπολη, ο Σαρωνικός και πλήθος άλλων επισκέψεων και προσφορών.

Το κυρίως μενού του Gala, θα είναι στις 2 Αυγούστου οπότε και θα δοθούν τα βραβεία. Η εκδήλωση φυσικά τελεί υπό την... ομπρέλα του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, καθώς και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τις 23 Ιουνίου που ήταν η καταληκτική ημερομηνία για τους υποψήφιους, στους υπεύθυνους των βραβείων είχαν φτάσει 2500 αιτήσεις από όλον τον κόσμο.
Ο πρόεδρος της επιτροπής, Γκράχαμ Κουκ σημείωσε πως «είμαστε σε στενή συνεργασία με το Divani Apollon Palace & Thalass, έτσι ώστε οι ελληνικές ανταύγειες για να περάσουν μέσα στην εκδήλωση».

Από την μεριά της υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ του ξενοδοχείου, Νίκη Φωτίου σημείωσε πως «Ο στόχος μας είναι να οργανώσουμε πραγματικά αξέχαστες στιγμές για όλους. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πραγματική γεύση από Ελλάδα και όλα αυτά που η Αθήνα έχει να προσφέρει .Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους στο ξενοδοχείο μας για την Τελετή World Travel Awards Gala2014».

Τα Worlds Travel Awards δεν είναι τίποτα άλλο από τα όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας. Εχουν φτάσει αισίως στην 21η χρονιά που διεξάγονται. Οι δε συνεργάτες, μέσω των οποίων εδραιώθηκαν αυτά τα βραβεία είναι μεγάλα μιντιακά τραστ και επιχειρήσεις όπως οι New York Times, Le Monde, TV5, Focus, Travel News, TTN και αρκετά σημαντικά ΜΜΕ από τις αραβικές χώρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών μέσων ενημέρωσης έχει ένα μηνιαίο αναγνωστικό κοινό των 1,7 εκατομμυρίων και το τηλεοπτικό κοινό πέραν των 90 εκατομμυρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ