Η GPO διαχωρίζει τη θέση της από το φιάσκο των exit polls της Κυριακής - iefimerida.gr

Η GPO διαχωρίζει τη θέση της από το φιάσκο των exit polls της Κυριακής

Η GPO διαχωρίζει τη θέση της από το φιάσκο των exit polls της Κυριακής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της GPO, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανακοίνωσή του διαχωρίζει τη θέση της εταιρείας του από τα εσφαλμένα αποτελέσματα που έβγαλαν τα exit polls στον Α΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.Η ανακοίνωση της GPO για τα exit polls είναι η εξής :

«Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με το exit poll του Α' γύρου των Περιφερειακών και των Δημοτικών εκλογών η GPO θα ήθελε να διευκρινίσει:

Η εταιρεία GPO συμμετείχε μόνο με το ερευνητικό της προσωπικό στο exit poll για το Δήμο Πειραιά.

Ο Πρόεδρός της Τ. Θεοδωρικάκος δεν συμμετείχε σε καμία σύσκεψη με τους εκπροσώπους των άλλων εταιρειών, καθώς δεν ήταν εκείνος ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας OPINION GPO που συνεργάζεται με το MEGA για το exit poll.

Τέλος όσον αφορά τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με τα exit poll, αυτή θα πρέπει να διεξαχθεί με σεβασμό στους κώδικες δεοντολογίας και τις επιστημονικές πρακτικές με μοναδικό στόχο να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν σε κάθε τέτοια ερευνητική διαδικασία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ