Ενώπιον των ανακριτριών Μπούκουρας -Αλεξόπουλος για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση - iefimerida.gr

Ενώπιον των ανακριτριών Μπούκουρας -Αλεξόπουλος για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Ενώπιον των ανακριτριών Μπούκουρας -Αλεξόπουλος για την εγκληματική οργάνωση Χρυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον την εφετών ανακριτριών που αποφάσισαν την προφυλάκισή του θα βρεθεί εκ νέου αύριο το πρωί ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας (είχε εκλεγεί με τη Χρυσή Αυγή) μετά την κλήση του σε απολογία προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της οπλοκατοχής με σκοπό τον παράνομο ανεφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.Κλήση σε απολογία, όμως, έλαβε και ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Η δικογραφία των ανακριτριών, ωστόσο, αναμένεται να εμπλουτιστεί και με νέα στοιχεία μετά τη διαβίβαση από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην εισαγγελία Εφετών της μηνυτήριας αναφοράς από την πρωτοβουλία δικηγόρων και την πολιτική αγωγής του αντιφασιστικού κινήματος σύμφωνα με την οποία υπήρξε τριήμερο πογκρόμ σε βάρος μεταναστών μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη τον Μάιο του 2011.

Σύμφωνα με την αναφορά των δικηγόρων, στο πογκρόμ συμμετείχαν νέοι της Χρυσής Αυγής με βασικό πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος πρωτοστατούσε στις διαδηλώσεις στον Αγιο Παντελεήμονα και το κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ