Βόμβα «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την έκρηξη στη Ν. Ερυθραία -Στο ίδιο κτίριο μένει συγγενής του Σμπώκου - iefimerida.gr

Βόμβα «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την έκρηξη στη Ν. Ερυθραία -Στο ίδιο κτίριο μένει συγγενής του Σμπώκου

Βόμβα «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την έκρηξη σε εστιατόριο στη Ν. Ερυθραία -Στ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαφορετική τροπή δίνουν στην υπόθεση της ισχυρής έκρηξης στη Νέα Ερυθραία τα νέα ευρήματα της αστυνομίας. Οπως όλα δείχνουν, στο εστιατόριο είχε τοποθετηθεί βόμβα, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα καθώς στο ίδιο κτίριο μένει και συγγενικό πρόσωπο του Γιάννη Σμπώκου.

Πρόκειται για την έκρηξη που είχε ισοπεδώσει εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία την περασμένη Πέμπτη, ενώ είχαν προκληθεί και ζημιές σε αυτοκίνητα και παρακείμενα σπίτια. Επειτα από την έρευνα του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής δεν είχε βρεθεί η αιτία της έκρηξης, έτσι σήμερα, Τρίτη, στο σημείο έκανε αυτοψία ειδικός πραγματογνώμονας. Κατά τη διάρκειά της, ενώ απομακρύνονταν τα μπάζα από το κατεστραμμένο κατάστημα, εντοπίστηκε ένας κρατήρας στον προθάλαμο του καταστήματος. Κάτι που παραπέμπει σε εκρηκτικό μηχανισμό.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη, την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας. Παράλληλα όμως ερευνώνται όλες οι πιθανότητες, καθώς στον πρώτο όροφο του ίδιου κτιρίου μένει συγγενικό πρόσωπο του Γιάννη Σμπώκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι του πρώην γενικού γραμματέα εξοπλισμών, επί Ακη Τσοχατζόπουλου, στην Κηφισιά είχε γίνει στόχος βομβιστικής ενέργειας στις 17 Απριλίου 2014.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ