Η δίαιτα που έχει ξετρελάνει το Χόλιγουντ -Πώς να χάσετε κιλά τρώγοντας τα πάντα - iefimerida.gr

Η δίαιτα που έχει ξετρελάνει το Χόλιγουντ -Πώς να χάσετε κιλά τρώγοντας τα πάντα

«Τρώτε ελεύθερα για πέντε ημέρες νηστεύετε δύο»- Ποια είναι η δίαιτα που έγινε μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τρώτε ελεύθερα για πέντε ημέρες, νηστεύετε δύο» είναι το μότο από το βιβλίο της Κέιτ Χάρισον, το οποίο έχει κάνει πάταγο στο Χόλιγουντ, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και στα ελληνικά με τίτλο «Η δίαιτα των δύο ημερών». Η ιδέα της φαίνεται να έχει τους δικούς τις υποστηρικτές, οι οποίοι βρήκαν την μέθοδο να χάσουν το περιττό βάρος που τους βασάνιζε.

Η Χάρισον, που στο παρελθόν υπήρξε αρθρογράφος και ρεπόρτερ, αποφάσισε να παραιτηθεί, προκειμένου να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην συγγραφή και σε βιβλία αυτοβοήθειας.

Το «5:2» ή νηστεία κατά διαστήματα, είναι ο πιο γρήγορος και υγιεινός τρόπος για να μπορέσει να αδυνατίσει κανείς, αφού ο περιορισμός των θερμίδων είναι μόνο για τις δύο ημέρες, με ημερίσια πρόσληψη τις 500 θερμίδες. Ωσόσο, η εν λόγω δίαιτα προσφέρει δυνατότητα ευελιξίας, καθώς μπορεί ο καθένας να την «φέρει στα μέτρα» του, ενώ προστατεύει ακόμη από σοβαρές ασθένειες όπως καρκίνο, αλτσχάιμερ και καρδιοπάθειες.

Η Χάρισον δεν έμεινε όμως μόνο στο βιβλίο με την ξακουστή δίαιτα και τις συνταγές μαγειρικής, αλλά δημιούργησε και ένα ακόμη σχετικά με το πως θα εφαρμόζουμε στην καθημερινή ζωή μας την αναλογία «5:2», που εκείνη έκανε μόδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ