ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ στηρίζει Σγουρό, ο Μιχελάκης τι λέει; - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ στηρίζει Σγουρό, ο Μιχελάκης τι λέει;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παλαιότερες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, κατά του υποψήφιου περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρού, επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη δήλωση στήριξης εκ μέρους του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο κ. Σαμαράς, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, έσπευσε να στηρίξει τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Αττικής, κ. Σγουρό, επιβεβαιώνοντας ότι ΝΔ- ΠΑΣΟΚ είναι ένα. Αλλά, προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «δεν ξέρουμε αν έχει ρωτήσει τον κορυφαίο υπουργό του κόμματός του, κ. Μιχελάκη, ο οποίος δήλωσε ότι "η επιλογή Σγουρού θα είναι ό,τι χειρότερο. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης, δεν έχει πετύχει στο έργο του. Υπάρχουν πολλά προβλήματα…. Ο κ. Σγουρός εκρίθη και κρίθηκε αποτυχημένος"».

«Αναμένουμε τη συνέχεια» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ