Κουτσούμπας: Να δώσουμε μάχη για ισχυροποίηση ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές - iefimerida.gr

Κουτσούμπας: Να δώσουμε μάχη για ισχυροποίηση ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές

Κουτσούμπας: Να δώσουμε αυτή την εβδομάδα μάχη για ισχυροποίηση στις Ευρωεκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ικανοποίησή του για τα εκλογικά ποσοστά που έλαβαν οι υποψήφιοι τους οποίους στήριξε το ΚΚΕ εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.Αφού ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κόμματος κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη μάχη αυτή την εβδομάδα «σε κάθε σπίτι εργασιακό χώρο, δουλειά» για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές.

«Μεγαλώνουν οι ευθύνες για να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση και τη μαζικότητα της λαϊκής πάλης» σημείωσε ο γ.γ. του κόμματος και σχολίασε ως θετικό και ελπιδοφόρο το εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΚΕ στις 13 περιφέρειες και τη μεγάλη πλειοψηφία των δήμων.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι θεωρεί ως μεγάλο αρνητικό το ποσοστό που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή στον δήμο της Αθήνας και την περιφέρεια Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ