Ιερέας κατέληξε με σκισμένο ράσο στο αυτόφωρο έπειτα από πολιτικό καβγά -Χαστούκια και ευτράπελα - iefimerida.gr

Ιερέας κατέληξε με σκισμένο ράσο στο αυτόφωρο έπειτα από πολιτικό καβγά -Χαστούκια και ευτράπελα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αυτόφωρο κατέληξε ένας ιερέας από την περιοχή της Ζαχάρως Ηλείας, ύστερα από καβγά που άρχισε από πολιτική συζήτηση και επεκτάθηκε σε προσωπικές διαφορές με τρίτο πρόσωπο.

Το περιστατικό γράφει το ilialive.gr, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, παραμονή των εκλογών, σε καφενείο της περιοχής, με τον ιερέα - σύμφωνα με πληροφορίες να αρχίζει κουβέντα για την δραστηριότητα στελέχους του τοπικού δήμου.

Υπήρξε ένταση με αντιδήμαρχο του δήμου με λεκτική αντιπαράθεση, όμως με τη συμμετοχή και τρίτου ατόμου στην κουβέντα, πυροδοτήθηκε μεγαλύτερη ένταση με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Ο ιερέας φέρεται να χαστούκισε τον άντρα που παρενέβη στην συζήτηση, εκείνος τον τράβηξε από το ράσο το οποίο σκίστηκε και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και της Αστυνομίας, δόθηκε τέλος στο επεισόδιο. Ο άντρας που χαστούκισε ο ιερέας υπέβαλε μήνυση και ο τελευταίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ