Η θρυλική ομάδα του ανσάμπλ αποχαιρετά την ολυμπιονίκη Αννα Πολλάτου που σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ πήγαινε να ψηφίσει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η θρυλική ομάδα του ανσάμπλ αποχαιρετά την ολυμπιονίκη Αννα Πολλάτου που σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ πήγαινε να ψηφίσει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εξι ήμασταν και είχαμε πει θα μείνουμε μέχρι τέλος. Γιατί;», γράφει στο Facebook η Ειρήνη Αϊνδηλή μέλος και αυτής, όπως και η Αννα Πολλάτου που έχασε τη ζωή της χθες σε τροχαίο δυστύχημα, της θρυλικής ομάδας του ανσάμπλ που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ.

Τα κορίτσια της ολυμπιακής ομάδας του ανσάμπλ, όπως και οι συγγενείς, φίλοι αλλά και όλη η χώρα δεν μπορούν να πιστέψουν τον πρόωρο χαμό της Αννας Πολλάτου. Βάζοντας φωτογραφίες με μαύρες κορδέλες στα προφίλ τους στο Facebook η Κλέλια Πανταζή, η Εύα Χριστοδούλου, η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Χαρά Καρυάμη και η Μαρία Γεωργάτου δηλώνουν τη θλίψη τους και το πένθος τους για τον χαμό της φίλης τους και συναθλήτριάς τους.

«Αδερφουλα μας Anna Pollatou B δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πραγματικά...είμαστε όλες μαζί εδώ και..................που είσαι??? 6 ήμασταν και είχαμε πει θα μείνουμε μέχρι τέλος....ΓΙΑΤΙ???», έγραψε στην σελίδα της η Ειρήνη Αϊνδηλή, μη μπορώντας να κρύψει τον πόνο της.



Ο Σύλλογος Φίλων Γυμναστικής Αιγάλεω με τον οποίο συνεργαζόταν η Άννα αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο την άτυχη αθλήτρια: «Χθες έφυγε νέα από αυτή τη ζωή η Άννα μας. Ένα από τα 6 χρυσά κορίτσια της Ρυθμικής. Ένα “γιατί” που κανείς δε μπορεί να απαντήσει. Άννα καλό ταξίδι στον παράδεισο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Πολλάτου και στις φίλες της που ευχόμαστε να βρουν κουράγιο να συνεχίσουν το έργο και την προσφορά τους, χωρίς την Άννα πια..Christodoulou Eva Eirini Aindili Klelia Pantazi Hara Kariami Maria Georgatou κουράγιο», αναφέρει το μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Σημειώνεται ότι η 31χρονη πρωταθλήτρια έχασε τη ζωή της χθες, στην εθνική οδό Πατρών Πύργου, καθώς πήγαινε στην Κεφαλονιά για να ψηφίσει. Κάτω από άγνωστες συνθήκες η Αννα Πολλάτου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και αφού εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε με ένα αγροτικό όχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ