Το καψώνι στον Αλέξη Τσίπρα έξω από το παραβάν ενώ περίμενε να ψηφίσει [εικόνες] - iefimerida.gr

Το καψώνι στον Αλέξη Τσίπρα έξω από το παραβάν ενώ περίμενε να ψηφίσει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν περνούσαν τα λεπτά στο εκλογικό τμήμα όπου προσήλθε για να ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας. Χαλαρός, ο μόνος πολιτικός που φορούσε μόνο πουκάμισο και όχι σακάκι – ούτε βέβαια γραβάτα- εμφανίστηκε μαζί με πολλούς νεαρούς φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στο τμήμα όμως βρέθηκε σε μια αμήχανη θέση... και δεν το έκρυψε.


Βγαίνοντας την πρώτη φορά από το παραβάν, και αφού έριξε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές, πήρε στο χέρι τα ψηφοδέλτια για την Περιφέρεια, και άρχισε να περιμένει να μπεί ξανά στο παραβάν. Περίμενε και περίμενε και περίμενε όμως ο κύριος που βρισκόταν μέσα καθυστερούσε υπερβολικά.
Ο Αλέξης Τσίπρας άρχισε να ξεφυλλίζει αργά τα ψηφοδέλτια και να διαβάζει, κοιτούσε δεξιά και αριστερά. Μετά από κάποια λεπτά πήγε προς την εφορευτική επιτροπή και έπιασε κουβέντα με τις κυρίες της επιτροπής με διάθεση για αστεία και ενώ κάθε τόσο τσέκαρε αν είχε επιτέλους αδειάσει το παραβάν.


Η διαδικασία έμοιαζε να μην τελειώνει ποτέ, η αμηχανία το κορυφωνόταν μέχρι τη στιγμή που σηκώθηκε η κουρτίνα και άδειασε το παραβάν. Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να ανταλλάξει χειραψία με τον κύριο που είχε κάνει κατάληψη στο χώρο...


Βγαίνοντας δήλωσε πως σήμερα ο λόγος δίνεται στους πολλούς και στον πολίτη. Πως σήμερα γίνεται το πρώτο αλλά σημαντικό βήμα για να αλλάξουν ηγεσία οι πόλεις και η Περιφέρεια.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ