Νέο βίντεο «καίει» τον Ερντογάν: Απειλεί με χαστούκι όποιον τον αποδοκιμάσει -Εκτός ορίων ο Τούρκος πρωθυπουργός - iefimerida.gr

Νέο βίντεο «καίει» τον Ερντογάν: Απειλεί με χαστούκι όποιον τον αποδοκιμάσει -Εκτός ορίων ο Τούρκος πρωθυπουργός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με την προκλητική, για άλλη μία φορά στάση, που τηρεί τις τελευταίες ημέρες ο Ταγίπ Ερντογάν μετά το δυστύχημα στο ορυχείο στη Σόμα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε κάμερα, ο τούρκος πρωθυπουργός σηκώνοντας επιδεικτικά το δάχτυλό του φαίνεται να απειλεί έναν διαδηλωτή πως θα τον χαστουκίσει στην περίπτωση που τον γιουχάρει. Η νέα εκτός ορίων «προειδοποίηση» του Ερντογάν στον διαδηλωτή, έρχεται να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο την κατακραυγή του οργισμένου πλήθους, το οποίο κατηγορεί άμεσα τον τούρκο πρωθυπουργό για την τραγωδία στο ορυχείο, που στοίχισε τη ζωή σε 301 ανθρακωρύχους, ζητώντας την παραίτησή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πληγείσα πόλη. Ο Τούρκους πρωθυπουργός αποδοκιμάστηκε και χλευάστηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν και φυγαδεύτηκε σε ένα σούπερ μάρκετ μετά από καταδίωξη ενός διαδηλωτή, λέγοντας: «Ελα και γιούχαρέ με κατά πρόσωπο».

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Hurriyet, ο Ερντογάν βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ με τη συνοδεία των ανδρών της ασφάλειάς του, πλησίασε έναν και τον χαστούκισε. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο νεαρός μεταλλωρύχος, ο οποίος δέχθηκε το χαστούκι, δεν ήταν από αυτούς που καλούσαν τον τούρκο πρωθυπουργό να παραιτηθεί.

Την ίδια στιγμή, το βίντεο δείχνει τον Ερντογάν να πλησιάζει έναν άλλο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στο πλήθος με τους διαδηλωτές. «Μη φέρεστε με αγένεια. Ότι έγινε, έγινε (στο ορυχείο). Είναι θέλημα του Θεού. Αν γιουχάρετε τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας, θα σας χαστουκίσει» ακούγεται να λέει στον άνδρα.

Ένας άλλος άνδρας τότε φαίνεται να απαντά στα λόγια του Ερντογάν: «Φυσικά και θα μας χαστουκίσετε, κύριε Πρωθυπουργέ. Σας αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά υποφέρουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ