O Ματέο Ρέντζι προπονείται εντατικά -Ξεκίνησε... διάδρομο πριν από τον προεκλογικό του αγώνα - iefimerida.gr

O Ματέο Ρέντζι προπονείται εντατικά -Ξεκίνησε... διάδρομο πριν από τον προεκλογικό του αγώνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι από τα στοιχεία που τον διακρίνουν σε σχέση με άλλους ομολόγους του. Είναι νέος, καλοντυμένος, έχει cool διάθεση και είναι αθλητικός τύπος. Ο λόγος για τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Ματέο Ρέντζι ο οποίος πριν ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία για τις επικείμενες ευρωεκλογές, θέλησε να κάνει μια γερή προπόνηση στο γυμναστήριο.

Με αθλητική εμφάνιση, άψογο στιλ και χαμόγελο που δεν λέει να φύγει από το πρόσωπό του, ο Ρέντζι έτρεξε κάμποσα χιλιόμετρα με τους φωτογράφους να μην χάνουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της τον... κόπο του Ρέντζι, ο πρωθυπουργός ξύπνησε στις 06.30 το πρωί και μέσα σε ένα μισάωρο είχε ήδη φτάσει σε ειδικό χώρο με όργανα γυμναστικής στην περιοχή Εμίλια Ρομάνια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ιδιοκτήτες της εταιρίας δε γνώριζαν για την επίσκεψη του 39χρονου ηγέτη της χώρας.

Ο νεαρός πρώην δήμαρχος της Φλωρεντίας δεν παρέλειψε να δοκιμάσει το διάδρομο γυμναστικής και ειδικούς ιμάντες γυμναστικής, ενώ φορούσε κίτρινη μπλούζα που έγραφε «Let's move for a better world» («Ας κινηθούμε για έναν καλύτερο κόσμο»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φλωρεντία Corriere Della Serra Ματέο Ρένζι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ