Νίκησε τον καρκίνο και έγινε ποπ σταρ: Μαθήματα ζωής από 5χρονο κοριτσάκι [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκησε τον καρκίνο και έγινε ποπ σταρ: Μαθήματα ζωής από 5χρονο κοριτσάκι [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αντι ήταν μία 4χρονη που δεν διέφερε από τα υπόλοιπα μικρά κορίτσια της ηλικίας της. Ετρωγε μαλλί της γριας και παγωτό, διάβαζε βιβλία και ζωγράφιζε ουράνια τόξα. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλά μικρά κορίτσια, η Αντι διαγνώστηκε στην ηλικία των 4 ετών με καρκίνο σταδίου IV.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της στο νοσοκομείο, με τις χημειοθεραπείες και τις ακτινοβολίες, η Αντι προσπαθούσε να ξεχαστεί ακούγοντας μουσική στο Youtube και τραγουδώντας.

Εκεί την βρήκε το Make a Wish / Mid-Atlantic, μία οργάνωση που προσπαθεί να εκπληρώσει τα όνειρα των παιδιών που έχουν διαγνωσθεί με σοβαρές ασθένειες και αποφάσισε να κάνει την ευχή της πραγματικότητα.

Η μικρή Αντι, είναι μεγάλη φαν της Κάτι Πέρι και το αγαπημένο της τραγούδι είναι το «Roar». Αντλώντας δύναμη από τους στίχους του τραγουδιού και το όνειρό της, η Αντι πάλεψε και νίκησε τον καρκίνο και γιόρτασε τη νίκη της πραγματοποιώντας την ευχή της.

Ετσι η Αντι απέκτησε το δικό της βίντεοκλιπ, που έγινε πραγματική επιτυχία και φυσικά το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει ήταν το «Roar». Ενας υπέροχος τρόπος για να γιορτάσει την ανάρρωσή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ