Η Βανέσα Παραντί εντυπωσιακή, σέξι ξεπερνάει τον χωρισμό με τον Τζόνι Ντεπ με μπικίνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Βανέσα Παραντί εντυπωσιακή, σέξι ξεπερνάει τον χωρισμό με τον Τζόνι Ντεπ με μπικίνι [εικόνες]

Η Βανέσα Παραντί εντυπωσιακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βανέσα Παραντί βάλθηκε να αποδείξει στον πρώην της, Τζόνι Ντεπ, ότι παρά τα 41 της χρόνια, είναι το ίδιο εντυπωσιακή και όμορφη με την νέα σύντροφο του. Οι φωτογραφίες μάλιστα αποδεικνύουν ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Η ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, φωτογραφήθηκε για το Violet Grey με αποκαλυπτικό μαγιό και ...γούνα, αναδεικνύοντας την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, αλλά το εντυπωσιακό μαύρισμά της από τις διακοπές της στη Χαβάι.

Ένα από τα μαγιό της φωτογράφισης είχε το ίδιο «κόψιμο» στο λαιμό με ένα φόρεμα που φορούσε πρόσφατα σε έξοδο η Αμπερ Χερντ. Αλλά και το χτένισμα στα μαλλιά και το μακιγιάζ της Παραντί θύμιζαν πολύ την 27χρονη σύντροφο του «πρώην» της, Τζόνι Ντεπ. Σύμπτωση ή όχι, οι φωτογραφίες αποδεικνύουν τις ομοιότητες στην εμφάνιση τους.

Η Βανέσα:

H Αμπερ Xερντ από έξοδο με τον Τζόνι Ντεπ στις 6 Μαϊου:

Η Βανέσα Παραντί δεν έχει τίποτε να ζηλέψει πάντως από την κατά 14 χρόνια νεώτερή της Αμπερ Χερντ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ