Τσίπρας: Αυτή την Κυριακή τελειώνουμε με τους εκβιαστές -Κομπάρσοι του Βερολίνου Σαμαράς και Βενιζέλος - iefimerida.gr

Τσίπρας: Αυτή την Κυριακή τελειώνουμε με τους εκβιαστές -Κομπάρσοι του Βερολίνου Σαμαράς και Βενιζέλος

Τσίπρας: Αυτή την Κυριακή τελειώνουμε με τους εκβιαστές -Κομπάρσοι του Βερολίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο Αλέξης Τσίπρας, από την πλατεία Κοτζιά έστειλε μήνυμα εκλογικής νίκης έχοντας μαζί του στην εξέδρα τον υποψήφιο για το δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τη Ρένα Δούρου που διεκδικεί την περιφέρεια Αττικής.«Αυτή την Κυριακή τελειώνουμε με τους εκβιαστές. Τελειώνουμε με τους τρομοκράτες του ελληνικού λαού», είπε από το βήμα ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζοντας την ανάγκη να ανακτήσει ο λαός την αξιοπρέπεια που του στέρησαν τέσσερα χρόνια οι δυνάμεις που χρεοκόπησαν την Ελλάδα.

Κορυφώνοντας τους αντιπολιτευτικούς τόνους, στην τελευταία του προεκλογική ομιλία για την αυτοδιοίκηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε την ευκαιρία και επέμεινε στις αποκαλύψεις των Financial Times για τις Κάννε, λέγοντας πως υπάρχουν δύο σημεία που «είτε θάβουν είτε διαστρεβλώνουν τα συστημικά ΜΜΕ»: Το πρώτο, αφορά τον εκβιασμό του ευρώ. «Το διαβόητο grexit, η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, που η ίδια η Μέρκελ χαρακτήρισε συνταγή καταστροφής της Ευρώπης, δεν ήταν τίποτε άλλο από εκβιαστική απειλή», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «Το δεύτερο που προκύπτει από τις τελευταίες αποκαλύψεις είναι ότι στην Ελλάδα ζούμε μια πρωτοφανή πολιτική ανωμαλία, που μόνο με την περίοδο των ανακτόρων μπορεί να συγκριθεί».

Ξένα κέντρα, παρασκηνιακά συμφέροντα, αρχιερείς των αγορών και των τραπεζών, διορίζουν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς υπαλλήλους της τρόικας κατήγγειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εξαπέλυσε πυρά κατά των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου. Χαρακτηρίζοντάς τους «κομπάρσους που συμμετείχαν στις ανακτορικές συνωμοσίες των μνημονίων», τόνισε ότι τώρα δρουν ως κομπάρσοι του Βερολίνου και των Μπαρόζο στην Ελλάδα.

«Η κυβέρνηση είναι προϊόν τεράστιας ανωμαλίας»

Διατυπώνοντας την άποψη ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι προϊόν τεράστιας ανωμαλίας, σφυροκόπησε έναν έναν ξεχωριστά τους συγκυβερνώντες. «Ο Σαμαράς εξαπάτησε όσους πίστεψαν την αντιμνημονιακή του στάση. Εξαπάτησε όσους πίστεψαν ότι θα διαπραγματευτεί με τους ισχυρούς φίλους και προστάτες του», είπε για να πάρει σειρά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Ο Βενιζέλος εξαπάτησε τον ίδιο του τον αρχηγό, τους φίλους και τα στελέχη του κόμματός του, το δημοκρατικό κόσμο τον οποίο θέλει σήμερα να εκπροσωπήσει».

«Ψήφος σε Καμίνη -Σγουρό είναι ψήφος σε Βενιζέλο -Σαμαρά»

Τέλος, στηρίζοντας τους υποψηφίους για το Δήμος της Αθήνας και την Περιφέρεια, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα αλλαγής πολιτικής και τόνισε πως «ψήφος στον κ. Καμίνη και στο κ. Σγουρό είναι ψήφος εμπιστοσύνης στον κ. Βενιζέλο, στον κ. Σαμαρά και στην πολιτική των μνημονίων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ