«Συναγερμός» στο νοσοκομείο Κορίνθου με επιδημία γαστρεντερίτιδας: Νοσηλεύονται πάνω από 100 άτομα - iefimerida.gr

«Συναγερμός» στο νοσοκομείο Κορίνθου με επιδημία γαστρεντερίτιδας: Νοσηλεύονται πάνω από 100 άτομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερα από 100 άτομα βρέθηκαν την Παρασκευή στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, παρουσιάζοντας έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Σύμφωνα με έναν γιατρό του νοσοκομείου, η κατάσταση κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα ήταν απελπιστική. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε ο ίδιος στο sfedona.gr, «τα έχουμε χάσει κυριολεκτικά . Γέμισε το Νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδες».

Ωστόσο, όπως ανάφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Αρχοντας το Νοσοκομείο είναι σε πλήρη ετοιμότητα και όσα κρεβάτια έχει θα τα διαθέσει στους ασθενείς με τα σοβαρότερα συμπτώματα. Το φαινόμενο παρουσιάστηκε έντονα στους πολίτες από τις πρώτες πρωινές ώρες. Υπάρχει τώρα μικρή κάμψη του φαινομένου αλλά όπως είπε δεν εφησυχάζουν . Εχουν ειδοποιήσει ήδη το Πανελλαδικό κέντρο λοιμώξεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πολίτες υποστηρίζουν πως μπορεί να ευθύνεται το πόσιμο νερό.

Με όσους πολίτες μιλήσαμε -που είχαν το πρόβλημα της γαστρεντερίτιδας-το κοινό χαρακτηριστικό που μας είπαν είναι ότι πίνουν νερό από τις βρύσες τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ