Αυτός είναι ο νεαρός τον οποίο χτύπησε ο Ταγίπ Ερντογάν: «Περιμένω απλώς μια συγγνώμη» [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο νεαρός τον οποίο χτύπησε ο Ταγίπ Ερντογάν: «Περιμένω απλώς μια συγγνώμη» [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχειλίζει η οργή στην Τουρκία κατά του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όχι μόνο για το τραγικό δυστύχημα στο ορυχείο της Σόμα, αλλά, κυρίως, για την στάση και τη συμπεριφορά του απέναντι στους συγγενείς των θυμάτων.Από το πρωί της Παρασκευής, νέα βίντεο κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου αποκαλύπτοντας τη στιγμή που ο πρωθυπουργός της Τουρκίας και άνδρες της ασφάλειάς του χτυπούν χωρίς δισταγμό, συγγενείς των θυμάτων και διαμαρτυρόμενους.

Την ίδια στιγμή, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης φιλοξενούν δηλώσεις του νεαρού Τανέρ Κουρούτσα, ο οποίος φέρεται να είναι ο πολίτης τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο.

«Δεν ήμουν ανάμεσα στους διαδηλωτές» αναφέρει ο Κουρούτσα και συνεχίζει «βρισκόμουν μέσα στο σουπερμάρκετ και από τύχη βρέθηκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρωθυπουργό. Εκείνη τη στιγμή οι άνδρες ασφαλείας του άρχισαν να με σπρώχνουν και δυστυχώς ο κ. Ερντογάν έκανε κάτι κατά λάθος. Με χαστούκισε στο πρόσωπο την ώρα που υποχωρούσα επειδή ήταν οργισμένος με τους διαδηλωτές και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό του».

Ο Κουρούτσα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έπεσε στο πάτωμα μετά το χαστούκι, δηλώνει ακόμη ότι δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά και το μόνο που ζητάει είναι να του ζητήσει ο Ταγίπ Ερντογάν συγγνώμη.
«Δε νομίζω ότι το έκανε επίτηδες. Ελπίζω να το μετανιώνει. Δεν θα κάνω μήνυση στον πρωθυπουργό παρά μόνο περιμένω μια συγγνώμη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο νεαρός τον οποίο χτύπησε ο Ταγίπ Ερντογάν: «Περιμένω απλώς μια συγγνώμη» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Αυτός είναι ο νεαρός τον οποίο χτύπησε ο Ταγίπ Ερντογάν: «Περιμένω απλώς μια συγγνώμη» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Αυτός είναι ο νεαρός τον οποίο χτύπησε ο Ταγίπ Ερντογάν: «Περιμένω απλώς μια συγγνώμη» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ