Αυτό είναι το νέο μπαρ στην Αθήνα για το οποίο θα μιλάνε όλοι τους επόμενους μήνες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο μπαρ στην Αθήνα για το οποίο θα μιλάνε όλοι τους επόμενους μήνες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Χρήστος Πότσιος δεν είναι άγνωστος στη νύχτα. Για την ακρίβεια, ευθύνεται για μερικά από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα μαγαζιά που έσκασαν στην Αθήνα τις τελευταίες δεκαετίες. Το ΖΟΟ, το De Luxe και το Soul. Το καθένα πρωτοποριακό για την εποχή του και εν τέλει talk of the town. Το τελευταίο του εγχείρημα βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου πολύ οικείου σε όσους έχουν περπατήσει στο κέντρο αρκετές φορές. Το όνομά του Φουάρ.

Oπως σημειώνει το Popaganda.gr, πρόκειυαι για το ροζ νεοκλασικό, απέναντι απο τον Χυτήρογλου στη Μητροπόλεως, που κάποτε λειτουργούσε ως κατάστημα κουμπιών και ραφτικών αλλά εδώ και χρόνια παρέμενε κλειστό. Η είσοδος βρίσκεται στο πλαϊνό στενό που ενώνει τη Μητροπόλεως με την Ερμού και μια στριφογυριστή σκάλα (έχει και ασανσέρ για τους πιο κουρασμένους), βγάζει σε έναν μικρό, εσωτερικό, urban παράδεισο. Σε έναν χώρο 600 τμ., έχουν δημιουργηθεί μικρές «γειτονιές» (καφέ, μπαρ, γκαλερί, εστιατόριο, club) με επίκεντρο το αίθριο, έναν μικρό, πράσινο κήπο που επιτρέπει στους επισκέπτες να χαζεύουν τον αττικό ουρανό.

Δείτε φωτογραφίες από το Φουάρ και τι μπορεί κανείς να απολαύσει στον εκπληκτικό νέο χώρο του Χρήστου Πότσιου στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα μπαρ Χρήστος Πότσιος Φουρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ