«Παγίδευσα το τηλέφωνο της Κέιτ Μίντλετον 155 φορές» -Τι λέει πρώην ρεπόρτερ βρετανικού ταμπλόιντ - iefimerida.gr

«Παγίδευσα το τηλέφωνο της Κέιτ Μίντλετον 155 φορές» -Τι λέει πρώην ρεπόρτερ βρετανικού ταμπλόιντ

«Παγίδευσα το τηλέφωνο της Κέιτ Μίντλετον 155 φορές»!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 155 φορές ισχυρίζεται ότι χάκαρε το τηλέφωνο της Κέιτ Μίντλετον βρετανός ρεπόρτερ! Αυτό είπε σήμερα στη δίκη του ο Κλάιβ Γκούντμαν, πρώην ρεπόρτερ του ταμπλόιντ News of the World, ειδικευμένος στο ρεπορτάζ περί μοναρχίας.

Ο Γκούντμαν συνελήφθη το 2006 με την κατηγορία ότι είχε παγιδεύσει τα τηλέφωνα μελών της βασιλικής οικογένειας και σήμερα περνά από δίκη. Φαίνεται πως ούτε λίγο ούτε πολύ, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ κατόρθωσε να παγιδεύσει περίπου 200 φορές τα τηλέφωνα του πρίγκηπα Χάρι, του αδερφού του πρίγκηπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, νυν δούκισσας του Κέμπριτζ, που ο δεσμός της με τον διάδοχο του θρόνου ήταν πρώτο θέμα στα ταμπλόιντ εκείνη την εποχή.. Οι παρακολουθήσεις γίνονταν από τα τέλη του 2005 ως τον Αύγουστο της επόμενης χρονιάς, οπότε και συνελήφθη ο Γκούντμαν.

«Παγίδευσα το τηλέφωνο της Κέιτ Μίντλετον 155 φορές» -Τι λέει πρώην ρεπόρτερ βρετανικού ταμπλόιντ | iefimerida.gr 0


Τον Ιανουάριο του 2007 οδηγήθηκε στη φυλακή με την κατηγορία της παράνομης παρακολούθησης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος τέσσερις μήνες αργότερα με εγγύηση. Το 2011 όμως συνελήφθη ξανά, όταν αποκαλύφθηκε ότι η News of the World εφάρμοζε συστηματικά την υποκλοπή τηλεφώνων πολλών δημοσίων προσώπων. Το σκάνδαλο έλαβε τόσο μεγάλες διαστάσεις, ώστε ο ιδιοκτήτης του, ο μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ, αναγκάστηκε να κλείσει το ιστορικό πια ταμπλόιντ. Σήμερα, ο Γκούντμαν περνά από δίκη μαζί με την πρώην αρχισυντάκτρια της εφημερίδας Ρεμπέκα Μπρουκς και άλλους οχτώ επιτελικούς και ρεπόρτερ της News of the World.

«Χαίρομαι που τα βγάλαμε όλα στη φόρα», είπε αμετανόητος στο δικαστήριο. «Δεν θέλω να σκεφτεί κανείς ότι ντρέπομαι για όσα κάναμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ