Ο Μπιλ Κλίντον στην προεκλογική διαφήμιση της συμπεθέρας του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μπιλ Κλίντον στην προεκλογική διαφήμιση της συμπεθέρας του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος βοηθάει μια γυναίκα της οικογένειάς του στην προεκλογική εκστρατεία της και αυτή δεν είναι η Χίλαρι. Ο Μπιλ Κλίντον στηρίζει την πεθερά της κόρης του, Μάρτζορι Μαργκόλις, που διεκδικεί μια θέση στο Κονγκρέσο.

Ο Κλίντον εμφανίζεται στο προεκλογικό σποτ της συμπεθέρας του και δηλώνει «Αν στείλετε την Μάρτζορι στο Κογκρέσο, θα σας κάνει υπερήφανους. Δεν έρχομαι απλά να σας πω «ψηφίστε την γιατί πριν από 20 χρόνια έσωσε την οικονομία». Θα αναλάβει πρωτοβουλίες, θα κάνει πράγματα, θα ορθώσει το ανάστημά της εκεί που χρειάζεται, ενώ όπου απαιτείται θα συνεργαστεί».

Η Μαργκόλις είναι η μητέρα του συζύγου της Τσέλσι, της κόρης του Κλίντον. Υπήρξε παλαιότερα μέλος της Βουλής των αντιπροσώπων της Πενσιλβάνια και αποφάσισε να ασχοληθεί και πάλι με την πολιτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ