Στο Champions League ξανά ο Παναθηναϊκός: Ισοπαλία με Ατρόμητο και δεύτερη θέση στα πλέι οφ - iefimerida.gr

Στο Champions League ξανά ο Παναθηναϊκός: Ισοπαλία με Ατρόμητο και δεύτερη θέση στα πλέι οφ

Στο Champions League ξανά ο Παναθηναϊκός: Ισοπαλία με Ατρόμητο και δεύτερη θέση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από μία σεζόν απουσίας, ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο στη κεκλεισμένη των θυρών Λεωφόρο.Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του ΠΑΟΚ νωρίτερα μέσα στην Τρίπολη και με το βαθμό τους... καπάρωσαν την πρωτιά του ομίλου, μία αγωνιστική πριν το τέλος! Καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου, που πήραν το προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Κλωναρίδη στο 33', ενώ νωρίτερα ο Καρέλης είχε δοκάρι (18').

Από τη μεριά τους, οι Περιστεριώτες έμειναν ζωντανοί στη μάχη της 2ης θέσης των πλέι οφ, απέχοντας πλέον τρεις βαθμούς από τους ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης. Στη μεγαλύτερη ευκαιρία τους, ο Ναπολεόνι σημάδεψε το δοκάρι με έξυπνο σουτ στο 83', ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ναπολεόνι διαμόρφωσε με σουτ το τελικό αποτέλεσμα.

H βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική:

1.Παναθηναϊκός 11

2.Αστέρας Τρίπολης 7

3. ΠΑΟΚ 7

4. Ατρόμητος 4

Η επόμενη/τελευταία αγωνιστική:

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός

Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης

Το ματς:

Μόλις ανέβασε στροφές, από το πρώτο τέταρτο και μετά, ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβάλλει το ρυθμό του και να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Βέβαια, μέχρι εκείνο το σημείο ο Ατρόμητος «καρδιοχτύπησε» σε δύο περιπτώσεις τους γηπεδούχους, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει από νωρίς το προβάδισμα. Μοιραίος σε όλες ήταν ο Καραμάνος! Στην πρώτη έστειλε την μπάλα πάνω στον Καπίνο και λίγα λεπτά μετά, προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα. Από το 15' και μετά, οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές και σταδιακά επέβαλαν το ρυθμό τους. Στην μεγαλύτερη ευκαιρία τους, ο Καρέλης είδε την προσπάθεια του στο 18' να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Σηφάκη και στην επαναφορά, ο Ατζαγκούν να πλασάρει άουτ. Η πίεση στους φιλοξενούμενους είχε αυξηθεί και τελικά οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου τη μετουσίωσαν σε γκολ στο 33' με σκόρερ τον Κλωναρίδη, που πήρε το... ριμπάουντ από την απόκρουση του Έλληνα τερματοφύλακα σε σουτ του Καρέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος του θετικού αποτελέσματος, οι «πράσινοι» με εξαίρεση ορισμένα ξεσπάσματα των φιλοξενούμενων, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Αντίθετα, με επιθέσεις κυρίως από το αριστερό άκρο, αναζήτησαν ένα δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» την υπόθεση νίκη, άρα και την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Ευκαιρίες χάθηκαν, ή καλύτερα ο Σηφάκης τις απομάκρυνε! Σταδιακά ο Ατρόμητος ανέβαζε την απόδοσή του και έπειτα από τις... προειδοποιητικές βολές των Ούμπιντες και Ναπολεόνι (δοκάρι) στο 83', ήρθε η ισοφάριση με το σουτ του Ιταλού δύο λεπτά αργότερα! Το τελικό 1-1 χάρισε στον Παναθηναϊκό την πρωτιά των πλέι οφ, μία αγωνιστική πριν το τέλος και διατήρησε τον Ατρόμητο ζωντανό στη μάχη της αποφυγής της τελευταίας θέσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (56' Λαγός), Καρέλης (66' Μπεργκ).

Ατρόμητος: Σηφάκης, Νάστος, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Μπάλλας (75' Γεωργίου), Γιαννούλης, Καραμάνος (55' Μπρίτο), Δημούτσος (69' Φωτάκης), Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ