Αγριες σκηνές στη Βραζιλία λίγο πριν από το Μουντιάλ -Οπαδοί πυροβολούν με καλάσνικοφ για να πανηγυρίσουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριες σκηνές στη Βραζιλία λίγο πριν από το Μουντιάλ -Οπαδοί πυροβολούν με καλάσνικοφ για να πανηγυρίσουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες εικόνες αγριότητας σημειώθηκαν στη Βραζιλία, όπου μετρά αντίστροφα για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οπαδοί μίας ποδοσφαιρικής ομάδας πυροβολούν με καλάσνικοφ ανάμεσα στο πλήθος για να πανηγυρίσουν. Ευτυχώς, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ολα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Οταν η μία ομάδα σκόραρε μετά από πέναλτι, οπαδοί άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ για περίπου 35 δευτερόλεπτα.

Οι πυροβολισμοί ήταν συνεχόμενοι, κράτησαν για περίπου 35 δευτερόλεπτα και αναστάτωσαν την περιοχή που ονομάζεται Μπανγκού και βρίσκεται στα δυτικά του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ