Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Ρίο Ντε Ζανέιρο από την 48 απεργία των οδηγών λεωφορείων - Διεκδικούν αύξηση αποδοχών - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Ρίο Ντε Ζανέιρο από την 48 απεργία των οδηγών λεωφορείων - Διεκδικούν αύξηση αποδοχών

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Ρίο Ντε Ζανέιρο από την 48 απεργία των οδηγών λεωφορε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι απεργίες παραλύουν την πόλη του Μουντιάλ. Χάος επικρατεί στο Ρίο ντε Ζανέιρο, το οποίο θα φιλοξενήσει επτά αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένου του τελικού της 13ης Ιουλίου.
Η βραζιλιάνικη μεγαλούπολη βρέθηκε αντιμέτωπη με πρωτοφανή κυκλοφοριακή συμφόρηση κατά την πρώτη ημέρα μιας 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης των οδηγών λεωφορείων, οι οποίοι απαιτούν αύξηση 40% στις αποδοχές τους.
Κι αυτό ενδεχομένως να είναι μια πρόγευση ενός ακόμα μεγαλύτερου χάους. Οι οδηγοί έχουν προειδοποιήσει ότι θα πραγματοποιούν στάσεις εργασίας και απεργίες κάθε εβδομάδα ως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Ρίο Ντε Ζανέιρο από την 48 απεργία των οδηγών λεωφορείων - Διεκδικούν αύξηση αποδοχών | iefimerida.gr 0

Πέντε ημέρες νωρίτερα, οι οδηγοί κατέβηκαν σε μία ακόμα 24ωρη απεργία, κατά τη διάρκεια της οποίας μάλιστα καταστράφηκαν σχεδόν 500 λεωφορεία.
Με στάσεις εργασίας έχουν απειλήσει και άλλοι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα, ακόμη και οι αστυνομικοί, προειδοποιώντας με απεργίες πριν και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Ρίο Ντε Ζανέιρο από την 48 απεργία των οδηγών λεωφορείων - Διεκδικούν αύξηση αποδοχών | iefimerida.gr 1
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Ρίο Ντε Ζανέιρο από την 48 απεργία των οδηγών λεωφορείων - Διεκδικούν αύξηση αποδοχών | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ