Ο Πρωθυπουργός έχει αδυναμία στις selfies -Αυτή τη φορά με την αστροναύτη και υποψήφια ευρωβουλευτή Χριστίνα Γιαννόπαπα Κατριβάνου - iefimerida.gr

Ο Πρωθυπουργός έχει αδυναμία στις selfies -Αυτή τη φορά με την αστροναύτη και υποψήφια ευρωβουλευτή Χριστίνα Γιαννόπαπα Κατριβάνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χριστίνα Γιαννόπαπα Κατριβάνου, συνταξίδεψε χθες με τον πρωθυπουργό για Μυτιλήνη και φρόντισε να απαθανατίσει τις στιγμές και να αναρτήσει μια selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ και υψηλόβαθμο στέλεχος στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, καθόταν δίπλα στον Πρωθυπουργό στο αεροπλάνο και όπως ήταν αναμενόμενο, άδραξε την ευκαιρία και θέλησε να βγάλει μια αναμνηστική selfie φωτογραφία μαζί του.

Άλλωστε, ο κ.Σαμαράς βαδίζοντας στα χνάρια του Ομπάμα, δεν λέει «όχι» στις selfies φωτογραφίες, μάλιστα δείχνει να τους έχει αδυναμία. Ο Πρωθυπουργός ποζάρει χαμογελαστός και ευδιάθετος και δείχνει να το διασκεδάζει.

Στο πίσω μέρος του αεροσκάφους μπορούμε να διακρίνουμε και ένα ζευγάρι που πόζαρε και αυτό μια και βρέθηκε να κάθεται πίσω από τον Πρωθυπουργό, την ώρα που το φλας του κινητού άστραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ