Η βύθιση του Τιτανικού λεπτό προς λεπτό -Η αναπαράσταση σε ένα συγκλονιστικό βίντεο - iefimerida.gr

Η βύθιση του Τιτανικού λεπτό προς λεπτό -Η αναπαράσταση σε ένα συγκλονιστικό βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα καταπληκτικό βίντεο που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του «National Geographic» με το διάσημο σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον, αναπαριστά με μεγάλη ακρίβεια πώς βυθίστηκε ο Τιτανικός, από τη στιγμή που προσέκρουσε σε παγόβουνο.

Έχουν περάσει περισσότερα από 100 χρόνια από το μεγαλύτερο ναυάγιο στην ανθρώπινη ιστορία και ο Τιτανικός εξακολουθεί να συγκινεί και να εντυπωσιάζει.
Οι δραματικές ώρες του ναυαγίου με τη γρήγορη εισροή των υδάτων καταγράφεται -λεπτό προς λεπτό- με μεγάλη ακρίβεια με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που είναι πλέον διαθέσιμα και τη σφραγίδα ενός «μάγου» των εφέ, όπως είναι ο Τζέιμς Κάμερον, ο οποίος αφιέρωσε πολλά χρόνια της ζωής του στην εξερεύνηση του ναυαγίου, πριν και μετά τη δημιουργία της ομώνυμης ταινίας, που... έσπασε τα ταμεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ