Τα ζώδια της Τετάρτης 14 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 14 Μαΐου

Τα ζώδια της Κυριακής 11 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια τόσο τρέχοντα οικονομικά σας θέματα, όσο και οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) αλλά και με την οικογένεια. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Απριλίου. Προσοχή, οι σχέσεις αναζωπυρώνονται, αλλά ίσως η φωτιά «φουντώνει» υπερβολικά.. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ. Ο Ερμής σάς φέρνει πιο κοντά στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου προσέχετε, καθώς ο Άρης βρίσκεται απέναντι από το δικό σας δεκαήμερο. Γενικότερα φανείτε προσεκτικοί και ευέλικτοι τόσο σε οικονομικά όσο και σε συναισθηματικά θέματα.

Ταύρος

Ταύροι μου, η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ειδικότερα εσάς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, οι οποίοι θα πρέπει να θυμηθείτε ότι καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά αν έχετε ήδη κάποια δείγματα ότι υπάρχει κάτι σ' αυτές, το οποίο δεν είναι τόσο ευχάριστο. Προσέχετε λοιπόν. Προωθήστε ένα οικονομικό σας θέμα. Σήμερα, οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, ενώ είναι προτιμότερο να μην αναφερθείτε στα εργασιακά σας σχέδια. Ακόμη και αν γίνουν κάποιες συζητήσεις, δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επαναπροσδιορίστε μια νέα συζήτηση για κάποια άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη πλανητικά.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους σήμερα είναι μια αρκετά καλή μέρα, κατά την οποία θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Οι φίλοι είναι σημαντικοί για σας. Η Πανσέληνος αυτή σας καλεί να προσέχετε θέματα υγείας και εργασίας. Κάποιες υποθέσεις, αρκετά έντονες, θα υπάρξουν σε οτιδήποτε έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή. Συμπαρασταθείτε σε κοντινούς σας φίλους, ενώ κατά την διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων προσέχετε τις συζητήσεις σας, οι οποίες μπορεί να δυσαρεστήσουν τους συνομιλητές σας. Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις για θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, όπου τα πράγματα φαίνονται αρκετά καλά. Μάλιστα, μετά τις 20 Μαΐου, θα πάρετε οριστικές αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η σημερινή είναι μια μέρα, κατά την οποία οι σχέσεις σας με το άλλο φύλο και γενικότερα με όσους αγαπάτε θα είναι κάπως τεταμένες και πιεστικές. Η ένταση αυτή δεν οφείλεται μόνο στην σημερινή Πανσέληνο. Το τετράγωνο Αφροδίτης –Πλούτωνα, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιουλίου, δημιουργεί έκρυθμες καταστάσεις. Μια σχέση μπορεί να αναζωπυρωθεί κατά έναν περίεργο τρόπο, αλλά μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουλίου, παλιές οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Η Πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική για σας, αρκεί να μπορέσετε να κρατήσετε ένα μέτρο κατά την διάρκεια συζητήσεων με αγαπημένα πρόσωπα.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες πάντοτε επηρεάζεστε από την Πανσέληνο, καθώς στο φαινόμενο συμμετέχει ο Ήλιος, κυβερνήτης πλανήτης σας. Σε επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό επίπεδο θα πρέπει να προσέχετε, ειδικά να έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Αυγούστου. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη, χωρίς όμως να ξεχνάτε και τα επαγγελματικά σας. Απρόβλεπτες εξελίξεις θα υπάρξουν για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Αυγούστου. Αποκλείεται να μην έχετε απρόοπτες εξελίξεις είτε αφορούν σε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, είτε σε συναισθηματικό, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο. Συζητήσεις που μπορεί να «καίνε» θα έχετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ενδεχομένως οι φίλοι σας να σας βοηθήσουν αυτό. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με συγγενείς και φίλους. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η εποχή αυτή είναι κατάλληλη, για να προωθήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ή κοινωνικό σας θέμα. Η Πανσέληνος αυτή δεν είναι δυσαρμονική για το ζώδιό σας, αν και βρίσκεστε σε κάποια διλήμματα Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να έχουν διαφωνίες. Η συναισθηματική σας ζωή σίγουρα υπόκειται σε κάποιες σκέψεις, σε κάποιες δράσεις ουσιαστικές και καθοριστικές για το μέλλον σας. Προσέχετε τα έξοδά σας. Μετά τις 20 Μαΐου θα έχετε σημαντικά έξοδα, αν και ο αγώνας που δίνετε για τα οικονομικά σας θα πάρει ένα τέλος.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τα οικονομικά σας θέματα. Όμως θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Οκτωβρίου, η συναισθηματική σας ζωή, οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας παίρνουν μια απρόσμενη τροπή. Μπορεί να αναθερμανθούν, μπορεί όμως και κάποια απλά λόγια να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση. Θα έχετε επαγγελματικές και κοινωνικές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές.

Σκορπιός

Η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει εσάς τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας κρατήστε τα μυστικά, όπως επίσης υπάρχουν και μυστικές διεργασίες άλλων σε βάρος σας. Προσέχετε, λοιπόν! Στον χώρο της εργασίας σας, ενδεχομένως να υπάρξουν απρόβλεπτες και ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Τοξότης

Είναι μια απίθανη μέρα η σημερινή για σας τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Δεκεμβρίου. Εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου, από τώρα και μέχρι το καλοκαίρι, μπορείτε να περιμένετε κάτι απίθανα απρόβλεπτο και καλό, αρκεί να μην είναι αναμεμειγμένα οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Η Πανσέληνος επηρεάζει την διάθεσή σας ή την ψυχική σας υγεία. Μια πολύ σημαντική συζήτηση θα έχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η Πανσέληνος αυτή δεν είναι κακή. Θα μπορούσα να πω ότι είστε μοιρασμένοι ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Γενικότερα, κάποια θέματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας καθυστερούν, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο. Θα έχετε νέες, πολύ σημαντικές ιδέες. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Πανσέληνος αυτή είναι λίγο πιεστική, επηρεάζοντας κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οικογενειακά και επαγγελματικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Όμως, τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας είναι κοντά σας και σας δείχνουν την συμπαράσταση και την αγάπη τους. Θα έχετε πολλές και σημαντικές συναντήσεις και επαφές, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Φεβρουαρίου και όχι μόνο. Όλη αυτή την περίοδο θα έχετε την στήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας. Θέματα που έχουν σχέση με την δουλειά σας προωθούνται.

Ιχθείς

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο και ωθεί εσάς τους Ιχθύς να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, αν και βρίσκεστε σε μια καλή περίοδο, οι μέρες αυτές δεν ενδείκνυνται για να συζητήσετε ένα εργασιακό θέμα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ένα οικονομικό ή συναισθηματικό θέμα δεν φαίνεται να παίρνει την τροπή που εσείς θα θέλατε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ